Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Ок се снајдов фала на сите.
Ја пробав и сиработи перфектно
HyperCam 2

Пред 2 дена ми се рестартира компјутерот, почна да брче 2-3 секунди и се рестартира и еве сега пак исто, шо може да е ?

Пред 2 дена ми се рестартира компјутерот, почна да брче 2-3 секунди и се рестартира и еве сега пак исто, шо може да е ?
расипан е. :icon_mrgr:

најверојатно прегрева, отвори го и исчисти го. може и термална паста на процесорот да му смениш.

расипан е. :icon_mrgr:

најверојатно прегрева, отвори го и исчисти го. може и термална паста на процесорот да му смениш.

Баш сега симнав HWMonitor и гледам температура 60-70 C , а само кајгана а имам уклучено, кога ми се исклучи имав многу повеќе работи уклучено..
Сега ќе го отворам и исчистам, фала

Како некоја баба си мајкаму стара. :D
Па не може да доаѓа да прашува, да го троши времето на другите и на крај уствари он да си најде некој програм.
Значи првин бараш бараш и ако не најдеш ништо асално, тогаш прашуваш.
Еден поздрав од ИТ форум
прашувал некој што компјутер да купи матична процесор а у, вртел сучел со недели, се ангажираат таму му даваат совети
и на крај дечки позз ја си купив мотор

Последно уредено:
q4IgP17.png

лике а босс

Па не може да доаѓа да прашува, да го троши времето на другите и на крај уствари он да си најде некој програм.
Значи првин бараш бараш и ако не најдеш ништо асално, тогаш прашуваш.
Еден поздрав од ИТ форум
прашувал некој што компјутер да купи матична процесор а у, вртел сучел со недели, се ангажираат таму му даваат совети
и на крај дечки позз ја си купив мотор
Како ги поврза работиве?! Ај да не одам офтопик нема да ја тупам, побарав совет оти си мислев дека некој овде има решение, јас предходно си напраив гугл срч и не добив задоволителни резултати. Програмата ми ја препорача еден колега од работа, па ај си реков да ја споделам,оти си има функции шо другите бесплатни програми ги немаат.
Чил малку. (y)

Не ти е прв пат. Еднаш бараше книга, ти ја препорачав и наместо одговор добив :kuracc:

Во последно време само на одредени членови им решавам проблеми. На некои полесно им е тука да пишат, отколку на гугл.

Ко мене еднаш во темата за Ц++
Еден бара да му се напише програма, а јас глуп земав од мобилен му ја напишав. После ми пишал фала, ама веќе се снајдов. :boksix:
Добро е што ми кажа фала. :D

Како да го средам скрулањето на тачпадот? Лаптопот е Lenovo g50-80, никако не можам да најдам соодветен драјвер...

Како да го средам скрулањето на тачпадот? Лаптопот е Lenovo g50-80, никако не можам да најдам соодветен драјвер...

види ги овие 3

http://support.lenovo.com/us/en/pro...ops/g50-70-notebook-lenovo/downloads/DS103312
http://support.lenovo.com/us/en/pro...ops/g50-70-notebook-lenovo/downloads/DS100305
http://support.lenovo.com/us/en/pro...ops/g50-70-notebook-lenovo/downloads/DS039874

Znam deka verojatno izgleda kako naučna fantastika, no dali nekoj može da mi kaže kako da haknam zaštiten WiFi. Ne e deka sum cincar, takvi se uslovite I baška slabo fakja 3g I ne mozam da puštam hotspot. Dali ima nekoj cracker ili nešto?

Windows 7.
Вчера нешто се укочи, изгаси и правеше проблем при бутирање на windows-от. После 1-2 саати, пробав да го пуштам се беше ОК. Поради што и да беше проблемот, настана друг. На секоја игра, освен DotA 2 и АоЕ II ми прави error 0xc00007b, кој според интернетов се решава со копирање на dll vo system32 или syswow64 фолдерите.
Кога ќе пробам да ги ставам тука dll фајловите, дел се копираат, за дел ми вика Access denied.
Пробувам на админ јузерот да му дадам FULL CONTROL, пак ми дава access denied. Ова ми се дешава и во сејф моуд. F1 2015, GTA V, CoD BO2, PES 2015 сите го вадат ероров.
Ероров е обично и поради тоа што фали MS c+ visuall, ама ги имам сите од 2005-2013.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom