Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблем со "blue screen of death" и рестартирање на компјутерот. Најчесто се случува кога ќе пуштам видео на јутуб на цел екран или било какво друго видео, додека сега зачести проблемот и при обична работа. Дали има некое решение за ова или само форматирање ќе го реши проблемот? Имам Windows 7 и еве неколку слики. Благодарам однапред.
расипан е :D

провери ги температурите на графичка и процесор. напиши што конфигурација имаш.

расипан е :D

провери ги температурите на графичка и процесор. напиши што конфигурација имаш.
Еве сега додека пишував пак ми се случи, инаку сè е океј со температурите, а еве ја конфигурацијата.

ASUS R7 260X
Intel Core 2 Duo E7400 2.80Ghz
4 GB Ram

Еве сега додека пишував пак ми се случи, инаку сè е океј со температурите, а еве ја конфигурацијата.

ASUS R7 260X
Intel Core 2 Duo E7400 2.80Ghz
4 GB Ram
симни aida64 и на system stability test селектирај ги сите уреди, стартувај го тестот и следи ги температурите и напоните.

Некој софтвер за музика сличен на Winamp за Windows, Ве молам, да ми препорачате?!
И да е бесплатен.

Дали има програма која може да копира текст од слика?

Последно уредено:
Последно уредено:
Здраво, ми треба софтвер за снимање на екранот (додека работам нешто во позадина), најважно да биде бесплатен, а поневажни фактори се да може да се уклучува и исклучува снимањето на предефинирано време.

Здраво, ми треба софтвер за снимање на екранот (додека работам нешто во позадина), најважно да биде бесплатен, а поневажни фактори се да може да се уклучува и исклучува снимањето на предефинирано време.

Jing

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom