T
Tetro
Гостин
Ви благодарам и на двајцата. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Windows 7windows xp , предлог антивирус?
Другар,ај прочитај се што напиша ?Windows 7
Сакаше да ти каже дака и без Антивирус си безбеден на Виндоус7. Имено Вин7 под дифолд ди доаѓа со фајрвол(windows firewall) и антиспајвер(windows defender) и усер акаун конрол(UAC има одлична функција ама е многу досаде).Уклучиги овие заштити и ке се добро обезбеден.Ако сакаш и специјален третман и бесплатен антивирус ке ти заврши работа.Другар,ај прочитај се што напиша ?![]()
Се работи за нотебоок со 1 гб рам, па не знам колку ке биде брз со седмица.Windows 7
Едно е што сакал да каже,а друго кажал.Сакаше да ти каже дака и без Антивирус си безбеден на Виндоус7. Имено Вин7 под дифолд ди доаѓа со фајрвол(windows firewall) и антиспајвер(windows defender) и усер акаун конрол(UAC има одлична функција ама е многу досаде).Уклучиги овие заштити и ке се добро обезбеден.Ако сакаш и специјален третман и бесплатен антивирус ке ти заврши работа.
Заеби тогаш 7мица. Остани си на XP.Се работи за нотебоок со 1 гб рам, па не знам колку ке биде брз со седмица.
Прво да ти кажам од мое искуство.Виндоус ХП на каоков компјутер да го инсталираш ке биде побрз од виста и 7.Вистата е ѓубре и е далеку побавна од 7мица а од ХП заостанува светлосни години.Есега зошто 7мица.Многу подобар графички интерфејс, подобрена организација, целосна поддршка, компактабилност(ако некој ти вели дека нема да работат програмите од ХП те лаже, а ако стварно не работат ке штиклираш да се уклучуваат со ХП мод и решен проблм) и најголем плус за безбедноста.Се работи за нотебоок со 1 гб рам, па не знам колку ке биде брз со седмица.
Шо знам... Можеби.Е како не врши никаква работа ? Без да одобриш ти ниту една апликација не може да смени некој системски фајл..што сакаш повеќе.
Се работи за Notebook MSI U100 Wind so 1 gb ram i 1.6 GHz Intel процесор и мислам дека седмицата многу ке го успори.Или?Прво да ти кажам од мое искуство.Виндоус ХП на каоков компјутер да го инсталираш ке биде побрз од виста и 7.Вистата е ѓубре и е далеку побавна од 7мица а од ХП заостанува светлосни години.Есега зошто 7мица.Многу подобар графички интерфејс, подобрена организација, целосна поддршка, компактабилност(ако некој ти вели дека нема да работат програмите од ХП те лаже, а ако стварно не работат ке штиклираш да се уклучуваат со ХП мод и решен проблм) и најголем плус за безбедноста.
Ако иамш ХП биди сигурен дека ако преминиш на 7мица побавен ке ти биде компјутерот, но сепак размисли.Јас 7мица користам на ПС од 2ГБ РАМ И 2GHz процесор и сум задоволен, па ти види како ти одговарат.