Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Симни тоа првото.
Првиот има повеќе апдејти. Тоа е важно. А под "clean" станува збор за тие ie, wmp итн..не знам како сакаш...сите се ок. Освен тие black edition итн тие се модифицирани..
За трошење... Се разбира дека троши, а колку? Тоа е релативно.. За некого 3 гб се многу, за некого 300 се малкуДали и колку троши од нетот алатката last.fm srobbler?
Епа оди офлајн! Нетот еве кај одел..
Значи доволно е да праќа на мојот профил што слушам и зема многу од нетот? Поради тоа што само заради scrobbling ја користам, не слушам музика и радио преку неа.
Цел вечер се малтретирам со форматирање на мојава машина, мислев да се вратам на ХП па се предомислив, па сега пак си ставив седмица, инаку чудно, ми падна системот денес и дојде како гром од ведро небо, од што му беше не знам, и нејќеше да се подигне системот, дојде до она Виндоус логото и тука закочи и се пушта нешто Систем Рипеер.
Дајте ми инфо за бек ап, го користите ли, и како да почнам да го користам ја, бидејќи не мислам нон стоп да се малтретирам со инсталирање програми и седмици.
--- надополнето: Sep 1, 2011 10:27 PM ---
За седмица, сега да симнам DirectX 10 или 11?
Не ти го разбирам баш постов, ама сум 100% сигурен дека нетот не ти се троши поради нешто што слушаш ти се праќа на профил.
..
nLite. Читав по интернет дека Windows 7 не е целосно поддржан,али треба да работи добро.
Ке ри одговорам за 7мицата, за тоа со directx.Таа ти доаѓа со DirectX 11.Ако пак нема упдејтирајЦел вечер се малтретирам со форматирање на мојава машина, мислев да се вратам на ХП па се предомислив, па сега пак си ставив седмица, инаку чудно, ми падна системот денес и дојде како гром од ведро небо, од што му беше не знам, и нејќеше да се подигне системот, дојде до она Виндоус логото и тука закочи и се пушта нешто Систем Рипеер.
Дајте ми инфо за бек ап, го користите ли, и како да почнам да го користам ја, бидејќи не мислам нон стоп да се малтретирам со инсталирање програми и седмици.
--- надополнето: Sep 1, 2011 10:27 PM ---
За седмица, сега да симнам DirectX 10 или 11?