Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Moze li nekoj da mi dade dobar i proveren link/torrent za download na Windows XP?
Najdnov eden na zamunda ne znam kolku e dobar, vaka se vika Windows XP Professional SP3 Integrated June 2011 Corporate.
I ima uste eden, Windowx XP Professional SP 3 update to October 2009 (clean)
Ne znam koj da go simna, ako imate nekoj podobar link, davajte ve molam.
za 32 biten mi e potrebno
Izvinete za latinicava

Првиот има повеќе апдејти. Тоа е важно. А под "clean" станува збор за тие ie, wmp итн..не знам како сакаш...сите се ок. Освен тие black edition итн тие се модифицирани..

Првиот има повеќе апдејти. Тоа е важно. А под "clean" станува збор за тие ie, wmp итн..не знам како сакаш...сите се ок. Освен тие black edition итн тие се модифицирани..

Pa izgleda prviot e nesto modificiran, pisuva deka serial i aktivacija ne su potrebni, za vtoriov sto e clean pisuva deka deka treba da se vnese serial pri instaliranje.
A toa corporated kako go razbirash ti?

Не знам што значи. Кратко јасно ако сакаш да се замараш со активација и апдејти симни второто. Ако сакаш да не се замараш со ништо освен некoлку апдејти ако воопшто има за xp понови од тоа симни првото.

Епа оди офлајн! Нетот еве кај одел.. :tapp:
Значи доволно е да праќа на мојот профил што слушам и зема многу од нетот? Поради тоа што само заради scrobbling ја користам, не слушам музика и радио преку неа.

Цел вечер се малтретирам со форматирање на мојава машина, мислев да се вратам на ХП па се предомислив, па сега пак си ставив седмица, инаку чудно, ми падна системот денес и дојде како гром од ведро небо, од што му беше не знам, и нејќеше да се подигне системот, дојде до она Виндоус логото и тука закочи и се пушта нешто Систем Рипеер.
Дајте ми инфо за бек ап, го користите ли, и како да почнам да го користам ја, бидејќи не мислам нон стоп да се малтретирам со инсталирање програми и седмици.
--- надополнето: Sep 1, 2011 10:27 PM ---
За седмица, сега да симнам DirectX 10 или 11?

Епа оди офлајн! Нетот еве кај одел.. :tapp:
Значи доволно е да праќа на мојот профил што слушам и зема многу од нетот? Поради тоа што само заради scrobbling ја користам, не слушам музика и радио преку неа.

Не ти го разбирам баш постов, ама сум 100% сигурен дека нетот не ти се троши поради нешто што слушаш ти се праќа на профил.
--- надополнето: Sep 1, 2011 11:55 PM ---
Цел вечер се малтретирам со форматирање на мојава машина, мислев да се вратам на ХП па се предомислив, па сега пак си ставив седмица, инаку чудно, ми падна системот денес и дојде како гром од ведро небо, од што му беше не знам, и нејќеше да се подигне системот, дојде до она Виндоус логото и тука закочи и се пушта нешто Систем Рипеер.
Дајте ми инфо за бек ап, го користите ли, и како да почнам да го користам ја, бидејќи не мислам нон стоп да се малтретирам со инсталирање програми и седмици.

Има една програма, мислам дека беше nLite или vLite, со неа правиш Windows инсталација со многу програми (по избор) одеднаш инсталирани.

Пример, правиш што правиш, ќе си средиш инсталација и на нареден формат, кога инсталираш од таа инсталација, ќе ти биде инсталиран Windows, Photoshop, Winamp, GOMPlayer, Firefox.....

nLite. Читав по интернет дека Windows 7 не е целосно поддржан,али треба да работи добро.

Не ти го разбирам баш постов, ама сум 100% сигурен дека нетот не ти се троши поради нешто што слушаш ти се праќа на профил.

..

Сакам да кажам дека и на мене не ми се верува 3гига да летат само заради една алатка која пренесува која песна ја слушам преку мојот медиа плеер. Таа би требало да троши интернет доколку слушам(стримам) од нејзиното радио и сл. Мислам дека сум јасен? :)
--- надополнето: Sep 2, 2011 6:07 AM ---
nLite. Читав по интернет дека Windows 7 не е целосно поддржан,али треба да работи добро.

И со која верзија планираш да работиш? Се двоумам за последната и претпоследната.

Ке ри одговорам за 7мицата, за тоа со directx.Таа ти доаѓа со DirectX 11.Ако пак нема упдејтирај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom