тоа е за сликање само иначе во ситингс ми е поднесено на помала за видеоДа не е дека си одбрал 1280х1024? Смени помала резолуција.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тоа е за сликање само иначе во ситингс ми е поднесено на помала за видеоДа не е дека си одбрал 1280х1024? Смени помала резолуција.
Мислам дека прави проблем у врска со големината на фајлот.Ај ако има некој што знае како да го средам овој проблем, нека напише ако може начин како да го решам.
Значи сакам да и дадам симс 3 на една другарка. Имам усб од 8gb.
Кога ќе пробам да го ставам iso-фајлот од 5.5gb на усбто, ми излегува Message дека нема доволно место на усб-то. Значи усб-то е Virus free со сигурност. Како е можно 5.5gb да не собира на 8gb усб?
Проблемот е во форматирањето.. Веројатно ти е форматирано во ФАТ, и неможе да се префрлаат фајлови поголеми од 4 гб мислам беше.. Форматирај го но НТФС и ќе сака без проблемАј ако има некој што знае како да го средам овој проблем, нека напише ако може начин како да го решам.
Значи сакам да и дадам симс 3 на една другарка. Имам усб од 8gb.
Кога ќе пробам да го ставам iso-фајлот од 5.5gb на усбто, ми излегува Message дека нема доволно место на усб-то. Значи усб-то е Virus free со сигурност. Како е можно 5.5gb да не собира на 8gb усб?
Кои сервиси се стартуваат може да се види со msconfig.. Run командаНикако не ми текнува како се викаше едно програмче. Го инсталираш и на наредниот рестарт ти кажува кои сервиси се стартуваат по ред и кои не успеале. Некој да не го знае?
Проблемот е во форматирањето.. Веројатно ти е форматирано во ФАТ, и неможе да се префрлаат фајлови поголеми од 4 гб мислам беше.. Форматирај го но НТФС и ќе сака без проблем![]()
Знам за ова, ама мене ми требаше за друго, како и да е се снајдов со boot log-от од виндовсот и со WinPatrol.Кои сервиси се стартуваат може да се види со msconfig.. Run команда.
Partition Magic?Имам инсталирано ХР на една партиција и Виста на друга.
Е сега, сакам да ја оставам Вистата и да го избришам ХР-то, но кога се обидувам да ја форматирам таа партиција (се разбира преку Виста) не ми дозволува бидејќи била “системска“.
Чаре?
Види колкава тема има овде за бесплатни програмиСакам да прашам дали има некој бесплатен софтвер ко Adobe Acrobat.Да ги има основните операции да чита, изменува и конвертита PDF фајлови(нормално не очекувам да биде толку напреден како Acrobatot)
Foxit reader. За конвертирање не знам... какво конвертирање? во што? Демек акробатот може да конвертира во .doc и слично?Сакам да прашам дали има некој бесплатен софтвер ко Adobe Acrobat.Да ги има основните операции да чита, изменува и конвертита PDF фајлови(нормално не очекувам да биде толку напреден како Acrobatot)