Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
^ Симни најновата верзија..3.3 или 3.0. Постарите верзии ја нема таа опција за едитирање pdf.

Aj neka kazhi nekoj ako znae nekoja dobra keylogger programa kako sho e Refog ama da e free? :))))

Perfect Keylogger
Spytector UD keylogger
Activity Logger
Ghost Keylogger
Powered Keylogger
Advanced Invisible Keylogger
Ardamax Keylogger
Digital Keylogger
PC Spy Keylogger
Active Key Logger
Golden Eye keylogger
janilogger v2.0 public edition
AvkHack Keylogger
DigitalX Local keylogger by Nytro - open Source

Денес кога го пуштив компјутерот, ми се појави прозорче на кое пишуваше: "syshost.exe has stopped working." И нели check for solution, си помина тоа и ништо. Е сега ме интересира што е тоа, зошто се појави и дали некој знае што треба да направам :)

Денес кога го пуштив компјутерот, ми се појави прозорче на кое пишуваше: "syshost.exe has stopped working." И нели check for solution, си помина тоа и ништо. Е сега ме интересира што е тоа, зошто се појави и дали некој знае што треба да направам :)

Ај провери во Device Manager да не имаш ерори. Исто така скенирај со Malwarebytes да се осигураш дека ти е чист компјутерот.

Скенирај со антивирус или антиапајвер.Најверојатноо то то ке да е

Ај провери во Device Manager да не имаш ерори. Исто така скенирај со Malwarebytes да се осигураш дека ти е чист компјутерот.
Скенирај со антивирус или антиапајвер.Најверојатноо то то ке да е

Скенирав со avast, ништо не најде. Во Device Manager нема ерори, се си е нормално.

Скенирав со avast, ништо не најде. Во Device Manager нема ерори, се си е нормално.

Со Аваст пробај да скенираш со boot-time-scan.И јас кога имав сличен проблем, скенирав нормално со аваст и ненајде ништо, и потоаа скенирав со boot-time-scan и го исчисти вирусот.

Со Аваст пробај да скенираш со boot-time-scan.И јас кога имав сличен проблем, скенирав нормално со аваст и ненајде ништо, и потоаа скенирав со boot-time-scan и го исчисти вирусот.

Па вчера сам почна да си скенира така и бидејќи неможев да го чекам, ми требаше итно компјутерот, го исклучив. Ама после ќе го пуштам, нека си скенира :) Фала многу!

Мислам дека имам хардверски прблем но мислам дека може да се реши согтверски.
Снимав ТВ на БумТв на УСБ. Нормално прво го форматирав во формат познат за уредот.Потоа кога уклучив на компјутер го форматирав во FAT но ми се имаше изгубено 1ГБ. УСБто ми беше 3.72ГБ сега ми е еден ГБ помалце.Дали има некој софтвер со кој можам да си ги средам партициите на УСБто, поточно да го вратам на старата вредност.

Со ова. Излегеува 1 гб помалку бидејќи има 2 партиции или само една партиција и 1 гб празно место. Избриши се и креарирај нова партиција.

Препорачајте програмче за бекап на цела партиција, со добра компресија.

Одамна немам користено вакви работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom