M
Mr.InF3ction
Гостин
^ Симни најновата верзија..3.3 или 3.0. Постарите верзии ја нема таа опција за едитирање pdf.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денес кога го пуштив компјутерот, ми се појави прозорче на кое пишуваше: "syshost.exe has stopped working." И нели check for solution, си помина тоа и ништо. Е сега ме интересира што е тоа, зошто се појави и дали некој знае што треба да направам![]()
Денес кога го пуштив компјутерот, ми се појави прозорче на кое пишуваше: "syshost.exe has stopped working." И нели check for solution, си помина тоа и ништо. Е сега ме интересира што е тоа, зошто се појави и дали некој знае што треба да направам![]()
Ај провери во Device Manager да не имаш ерори. Исто така скенирај со Malwarebytes да се осигураш дека ти е чист компјутерот.
Скенирај со антивирус или антиапајвер.Најверојатноо то то ке да е
Скенирав со avast, ништо не најде. Во Device Manager нема ерори, се си е нормално.
Со Аваст пробај да скенираш со boot-time-scan.И јас кога имав сличен проблем, скенирав нормално со аваст и ненајде ништо, и потоаа скенирав со boot-time-scan и го исчисти вирусот.
Acronis от само.Препорачајте програмче за бекап на цела партиција, со добра компресија.
Одамна немам користено вакви работи.