T
Tetro
Гостин
Ви благодарам и на двајцата. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Windows 7windows xp , предлог антивирус?
Другар,ај прочитај се што напиша ?Windows 7

Сакаше да ти каже дака и без Антивирус си безбеден на Виндоус7. Имено Вин7 под дифолд ди доаѓа со фајрвол(windows firewall) и антиспајвер(windows defender) и усер акаун конрол(UAC има одлична функција ама е многу досаде).Уклучиги овие заштити и ке се добро обезбеден.Ако сакаш и специјален третман и бесплатен антивирус ке ти заврши работа.Другар,ај прочитај се што напиша ?![]()
Се работи за нотебоок со 1 гб рам, па не знам колку ке биде брз со седмица.Windows 7
Едно е што сакал да каже,а друго кажал.Сакаше да ти каже дака и без Антивирус си безбеден на Виндоус7. Имено Вин7 под дифолд ди доаѓа со фајрвол(windows firewall) и антиспајвер(windows defender) и усер акаун конрол(UAC има одлична функција ама е многу досаде).Уклучиги овие заштити и ке се добро обезбеден.Ако сакаш и специјален третман и бесплатен антивирус ке ти заврши работа.

Заеби тогаш 7мица. Остани си на XP.Се работи за нотебоок со 1 гб рам, па не знам колку ке биде брз со седмица.

Прво да ти кажам од мое искуство.Виндоус ХП на каоков компјутер да го инсталираш ке биде побрз од виста и 7.Вистата е ѓубре и е далеку побавна од 7мица а од ХП заостанува светлосни години.Есега зошто 7мица.Многу подобар графички интерфејс, подобрена организација, целосна поддршка, компактабилност(ако некој ти вели дека нема да работат програмите од ХП те лаже, а ако стварно не работат ке штиклираш да се уклучуваат со ХП мод и решен проблм) и најголем плус за безбедноста.Се работи за нотебоок со 1 гб рам, па не знам колку ке биде брз со седмица.
Шо знам... Можеби.Е како не врши никаква работа ? Без да одобриш ти ниту една апликација не може да смени некој системски фајл..што сакаш повеќе.
Знам дека се уклучуваше ако сакаш да стартуваш некое ексе.Се работи за Notebook MSI U100 Wind so 1 gb ram i 1.6 GHz Intel процесор и мислам дека седмицата многу ке го успори.Или?Прво да ти кажам од мое искуство.Виндоус ХП на каоков компјутер да го инсталираш ке биде побрз од виста и 7.Вистата е ѓубре и е далеку побавна од 7мица а од ХП заостанува светлосни години.Есега зошто 7мица.Многу подобар графички интерфејс, подобрена организација, целосна поддршка, компактабилност(ако некој ти вели дека нема да работат програмите од ХП те лаже, а ако стварно не работат ке штиклираш да се уклучуваат со ХП мод и решен проблм) и најголем плус за безбедноста.
Ако иамш ХП биди сигурен дека ако преминиш на 7мица побавен ке ти биде компјутерот, но сепак размисли.Јас 7мица користам на ПС од 2ГБ РАМ И 2GHz процесор и сум задоволен, па ти види како ти одговарат.