Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
?

Сериозен си? Norton е едно 2x подобар од тие а и полесен на системот од MSE, од NOD не е, ама затоа заштита му е далеку погoлема од MSE и NOD кои немаат проактивна заштита, т.е. behavior blocker нити пак firewall/HIPS.

П.С. Зашто не ми дава веќе известување за цитат? :(

Му се здосадило.... :tapp:

?

Сериозен си? Norton е едно 2x подобар од тие а и полесен на системот од MSE, од NOD не е, ама затоа заштита му е далеку погoлема од MSE и NOD кои немаат проактивна заштита, т.е. behavior blocker нити пак firewall/HIPS.

Нека инсталира ESS4, баш е супер, има и Проактивна и Firewall...

Нека инсталира ESS4, баш е супер, има и Проактивна и Firewall...

Avast е најдобар антивирус од слободните, убедливо..освем Comodo, но Comodo не е за нубови, бара интеракција со корисникот (има многу силен и комплициран HIPS) згора на тоа ESS не е free...а антивирус со крак не ми иде ич...тотално нелогично и глупаво.

?

isprazni go sandaceto koa te citiram mi javuva deka ima 10000000 poraki vo nego :oftopic:

Барам некое програмче за музика правење..нешто ко Hip Hop EJay за рап, р'н'б..?

Го имам тоа :)
Друго? :smir:
Пa ако со fl studio или cubase не направиш песна...пробај со Adobe Audition 2 :) Сите исти фунцкии имаат но симни додатоци како Hypersonic, Vanguard, Nexus, Gladiator, , PoiZone, V-Station итн.

Дали некој има искусто со НОД32 5 .
Да. И прилично добро работи. Вируси нешто не ми најде можеби затоа што и немам..било кој антивирус до сега не ми покажал вируси oсвен Norton 4-5 и тоа :)
Брзината е ок. Не приметив никаков пад во перформансите пред и после инсталацијата и startup..така да ок е.

Да. И прилично добро работи. Вируси нешто не ми најде можеби затоа што и немам..било кој антивирус до сега не ми покажал вируси oсвен Norton 4-5 и тоа :)
Брзината е ок. Не приметив никаков пад во перформансите пред и после инсталацијата и startup..така да ок е.

Тоа гарант Cookies се, не вируси...

Не, туку кракови за кој што и јас сум заборавил дека ги имам од памтивек полни со тројанци и црви.

е тоа можи :/ и братми истото ми го прави овде со тие краковите од 45 година :)

Прво, НИКАКО не ставај нортон на тој гомно процесор.
Второ, стави си Service Pack 3 a не 2.

Вади тоа шит антивирусот и стави си или Microsoft Security Essentials или некој NOD32
Norton заедно со Kaspersky и Bit Defender се најаки антивируси и internet secure :)
Нод 32 е тотално срање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom