Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво.
ЗНае ли некој програма што може да се избистри слика, исчисти од матна да биде чиста..
На ПРимер некоја слика и пример давам ЗУМ и нели после е матна, и как да га одматнам-исчистам-избистрам)?
Ако има програма давајте одма!!ПОЗДРАВ
Да праашам за следниот проблем.Нешто не ми е во ред со фонтот во комп.Кога отворам мозила хром или било што на било која страна да одам фонтот ми е искривен не е како што треба.Решение???Позз
како може да стам слика?
Дали има некој добар програм за превод од Англиски на Македонски и обратно (не гугл транслејт) посебно за превод на стручни зборови и фрази ..ХелпТенкс
^ Ќе отвориш Хром или Мозила на страна каде не ти е во ред фонтот, ќе притиснеш PrtScr или Ctrl + PrtScr на тастатурата(ова ти прави слика од десктопоп), ќе отвориш Paint, ќе ја залепиш тука сликата и ќе зачуваш.
Потоа отвори www.fotografija.com.mk и тука закачи ја твојата слика, па пастирај ни го тука линкот за преглед по форуми(мислам дека беше 5ти по ред):smir:
Камерата на лаптопот ми е превртена.До вчера нормално беше денес одеднаш превртено.
Помош ?