Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
јас ке прашам, малце прашањето не е на место ама ако не тука јавно се надевам некој преку пп ке ми одговори: ако го имаш ип-то од некој друг пс па дали ке е другар,непријател не е битно, е сега ме интересира дали некако може да ја заебаваш на жртвата некако-да и исклучуваш програми, да му го рестартираш пс-то а таа (жртвата) да не треба да инсталира никаква посебна програма која треба и јас да ја имам??
чекаммммммммммммм.............:vozbud:

да можеш
ама нема да успееш да го направиш

чекам некој подобар...а со тебе на профил ке се разбираме :)

ne deka e mala nego denes go formatirav i sega ne mi gi otvara sigurno treba nekoja programa samo nz koja?

направи споредба со твојата слика и оваа што ја сликнав јас и ќе сфатиш дека непотребно креваш прашина

11803009.jpg

Uploaded with ImageShack.us
Ова ми излегва сега а пред да го форматирам сликите ги отвараше немаше врска дали се мали или големи?

.можеби прашањето е за во игри

Сакав да ја инсталирам COD2 све ОК, инсталирам directx и потоа се појавува проблем, ерор directx не одговара.. ги инсталирав и directx 9.0c
и поновата верзија и пак ништо. Проблемот ме упатува на страната на microsoft ги симнав сите потрбни тракатанци и пак ништо error occupatet directX .. Помош?

.можеби прашањето е за во игри

Сакав да ја инсталирам COD2 све ОК, инсталирам directx и потоа се појавува проблем, ерор directx не одговара.. ги инсталирав и directx 9.0c
и поновата верзија и пак ништо. Проблемот ме упатува на страната на microsoft ги симнав сите потрбни тракатанци и пак ништо error occupatet directX .. Помош?
1)Каков хардвер имаш?
2) Инсталирај го ова http://www.microsoft.com/downloads/...38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en

Uploaded with ImageShack.us
Ова ми излегва сега а пред да го форматирам сликите ги отвараше немаше врска дали се мали или големи?

зошто само мене никој не ми одговора на моите постови?????

2.8 ghz Celeron
1 giga RAM
geforce 6400 graficka (mislam)
HDD 160 gb

Изгледа во ред конфигурацијата. А го инсталира тоа второто?
И добро ќе биди да се надоградат драјвери за графичката. Линк за Win/Vista, WinXP

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom