Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа во ред конфигурацијата. А го инсталира тоа второто?
И добро ќе биди да се надоградат драјвери за графичката. Линк за Win/Vista, WinXP

ОК фала бибил, ќе пробам, за кај другар ми е не кај мене tnx

земав слушалки... со микрофон секако... и неможам да ги сетирам... пола саат се маткам низ сетинзите... кога идам да снимам,не снима тоа преку микрофон,туку ако стискам на тастатура искача некој звук бм бм бм,ако ви текнува... и тоа се снима :@ има некој идеа ???

Имам проблем со ком. ко ке го уклучам работи нормално се до покажувањето на Windows, после то ми се исклучува мониторот а ком. си работи и ми кажува дека не е приклучен кабелот од мониторот. Се надевам разбирате што сакам да кажам. Фала однапред.:helou:

Сакам да инстал. xp на постар компјутер има 256рам графичка 32... Може ова да е остварливо ?? :)

Сакам да инстал. xp на постар компјутер има 256рам графичка 32... Може ова да е остварливо ?? :)
Зш да не е можно, ја имам ист таков дома ми дреме, не уклучувај две работи у исто време и топ ќе ти биде. :)

Еј ќе го форматирам лаптопот,да ми каже некој дали да ставам пак Win 7 Ultimate,или да му ставам некоја послаба верзија на Win 7 (Basic или не ги ни памтам кои ги има ) ???Може и совет која би ја ставил на местово на Ultimate ?! :)

Еј ќе го форматирам лаптопот,да ми каже некој дали да ставам пак Win 7 Ultimate,или да му ставам некоја послаба верзија на Win 7 (Basic или не ги ни памтам кои ги има ) ???Може и совет која би ја ставил на местово на Ultimate ?! :)

не кажа кој ти е проблемот. Која е причината за да ставаш нов? Не тера овој?

--- надополнето ---

Јас ултимејт вртам моментално и сум презадоволен

не кажа кој ти е проблемот. Која е причината за да ставаш нов? Не тера овој?

--- надополнето ---

Јас ултимејт вртам моментално и сум презадоволен

Не бе го немам форматирано околу 6-7 месеци можеби и повеќе,па почна да јавува Blue Screen и најверојатно има некои вируси малвери бла бла такви глупости......Па да го освежам малку и онака процедурата е околу 1 саат максимум :)

Не бе го немам форматирано околу 6-7 месеци можеби и повеќе,па почна да јавува Blue Screen и најверојатно има некои вируси малвери бла бла такви глупости......Па да го освежам малку и онака процедурата е околу 1 саат максимум :)

ОК, цела година, ако не и појќе го користам овој Ултимејт, со аваст антивирус и основни програми од офис, кодеци, едно плеерче Гом, винамп, тинтири-минтири, ццлеанер, инекоја 3Д конструктивна програма. Маки си нема. Формат-ирај, со здравје.

Форматирам компјутерот... Ама преку УСБ пошо не ми работи читачот. И го напраив бутабилно преку WinToFlash. И сеа почнува форматирањето, т.е. уше пред да почне ми излегува дека некое си W: is corrupted. WTF?

Форматирам компјутерот... Ама преку УСБ пошо не ми работи читачот. И го напраив бутабилно преку WinToFlash. И сеа почнува форматирањето, т.е. уше пред да почне ми излегува дека некое си W: is corrupted. WTF?

корупција? Мито да не ти бара бе? шала :)

Оди на друѓиот пц, форматирај го УСБ-то, ама фул формат, после стај го таму оперативниот, напрај да бутира од усб, и така натака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom