Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти си утнал све скроз на скроз :pos:

Филмот е еден, ама е поделен на 3 дела ФИЛМОТ, а не е филмот 3 дела како RAMBO 1, RAMBO 2 и RAMBO 3 :pos:

Симни ги сите 3, и после ќе можеш extract да му напраиш

Немам утнато бе :kesa:
Убаво си кажав. Филмот беше Part 1, Part 2 и Part 3 и имаше screenshots од секој дел па мене ми требаше токму вториот :) А не Рамбо 1, Рамбо 2 :pos:

Како и да е, ги симнав сите 3 дела па ОК беше :)

Немам утнато бе :kesa:
Убаво си кажав. Филмот беше Part 1, Part 2 и Part 3 и имаше screenshots од секој дел па мене ми требаше токму вториот :) А не Рамбо 1, Рамбо 2 :pos:

Како и да е, ги симнав сите 3 дела па ОК беше :)
Побарај по торентите...со клучен збор RAR....ќе ти даде и резултат за еден рар плеер..со него можеш да ги гледаш неотпакувани и делумните датотеки.

има некој со користи SP3?да ми каже со како..со е подобренo..а и да..дали да го симнам од официјалната страна на Microsoft..зш не сакам да го симнам случајно и она Windows Genuine Advantage..мислам ова ипак е некој update..така?
Фала однапред..:wink:

Може некој да ми најде драјвери за Mustek WCam 300A веб камера или да ми даде линк
Фала

http://www.opendrivers.com/driver/2...v1.0-windows-98-me-2000-xp-free-download.html

Пробај.
пс:Ме мрзеше на мсн да ти го праќам.
Неможам да дојдам до линкот за даунлоуд нешто има фрка со кодот...
може да ги симнеш и да ми ги пратиш, само пази да не е вирус пробав неколку места ми симнува друг проблем со тоа име.

Не се рестартита,едноставно се закоцува и не реагира на нисо

Може конфликт да ти прави ТВ картичката. Барем мене ми правеше едно месец-два (блу скрин јавуваше), после тоа не знам како, престана и си е ОК.

Кога ке уклучам bearshare ми се појавува следново :
Windows cannot acces the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to acces the item.
знам дека ова е предизвикано од вирус, го искенирав компјутерот и Касперски ми покажа дека е ОК, а програмава пак не се уклчува. и направив remove и ја инсталирав одново, и пак истото...
некој со идеја ? само да не биде реинстал на Windows-от

Probuvam da go instaliram ovoj google chrom , da vidam so e kako e sea nov bil slusam

ali koa zavrsuva instalacijata i se pokreva aplikacijata go dobivam ova The application failed to initialize properly (0xc00000022). Click on OK to terminate the application.

iam service pack 3 , moze toa da praj nekoj problem (so se somnevam ali aj...)
Care ??

Кога ке уклучам bearshare ми се појавува следново :
Windows cannot acces the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to acces the item.
знам дека ова е предизвикано од вирус, го искенирав компјутерот и Касперски ми покажа дека е ОК, а програмава пак не се уклчува. и направив remove и ја инсталирав одново, и пак истото...
некој со идеја ? само да не биде реинстал на Windows-от

Избриши го bearshare и инсталирај го пак ама во друг фолдер :toe:

Кога симнувам некој поголем фајл од нет секогаш ми се укочува и не продолжува, мислев дека е до browser-от ама истото е сегде.

Кога симнувам некој поголем фајл од нет секогаш ми се укочува и не продолжува, мислев дека е до browser-от ама истото е сегде.

Симни си Internet Download Manager

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom