Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ги зирнав го извадив па стаив. Мислам се рестартира сам кга ке го запнам малце повеќе. Но сега одкако ја извадив мрежната сам свири со прекини матичната и неќе да се укл .. ???

и уште нешто најдова за beep на нет казува за континуирани свирење со прекини Memory Error но исто така мозе да е и до матичната ??? незнам дали ке мозе да се форматира бидејќи има само црн екран :toe:

Види да не си ја изместил графичката.

Како да наместам, на Сафари 4кава, кога отварам нов таб, да не ми ги дава Speed Dial (Или као се викаат тие..), туку да ми отвара само празна страна, Untitled (Blank:page)?

Фала. (:

Види ја оваа слика и види какви `бипови` прави:

untitledtxt.bmp

Проблем иам пц на еден другар кај мене нешо да го средев зошто се рестартира сам и сега почна да испуста звук од матичната ((бииип бииип)) и цел време така неќе да се уклучи но пред тоа ја извадив едната мрезна со не му е во функција . Help!!!!!

Провери колку му е темепуратура на процесорот. Можно е ради поголема температура да бипка и рестартира

Види ја оваа слика и види какви `бипови` прави:

untitledtxt.bmp

Епа редовно има бип сеа мислам дека се кратки исти се цело време

Провери колку му е темепуратура на процесорот. Можно е ради поголема температура да бипка и рестартира

Со Everest следев немасе нагло качување на темп. и за графичката следев немаше и кај неа :toe:

Здраво,
Вчера додека пишав на форумот не бев конектиран на Месенџер и после сакав да се конектирам и ми пишува :
Signing in to Windows Live Messenger failed because the service is temporarily unavailable. Please try again later.
Си реков можеби е до мене и го игнорирав тоа , потоа вечерта пробав пак пак истото ми излезе.Сабајлево отворив пак исто ми го покажува,пробав да се прикључам преку "meebo" и ми се конектира и си пишав со пријателите.Тоа е чудно, го бришав мсн и пак го инсталирав и пак исто ми пишува.И сеа пробав пак истото ми го пишува , да не е некој баг ама и други го користат истата верзија на месенџер "Windows Live Messenger 2009".Немам никаков вирус и вчера не сум ни даунлоадирал ни инсталирал ништо.А кога одам на траблшут ми вели дека "IP" е океј , "Default gateway" е океј , "IE`s offline setting" не е океј , "Hosts File" е океј , "DNS" е океј , "Proxy Server" е океј , "Key Ports" е океј , "Wireless" не е океј.И порано без "Wireless" ми се конектираше.
Од што може да е тоа ако може некој да ми помогне!
Еве еден скриншот што ми вели!
windowsliv.jpg

Фала однапред!
:kesa:

Тоа вели "IE`s offline setting" не е океј. Пробај вака: Отвори Intenet Explorer, и оди на File>Work Offline. Тоа Work Offline треба да биде исклучено, да не биде штиклирано.

Не ми е тоа штиклирано , имам најнова верзија на Експлорер!

Сега и тоа "IE`s offline setting" ми е океј.Незнам до што би можело да е.Помош молим вас :wink:

Стисни на тоа Show details и пиши ни ја грешката Бројот што е

другар ми , ми направи мсн така за тест само од кај неговиот пц и се логирав и ми биваше , небива да се логирам на kire-cs@hotmail.com!
Де помогнете малце, да не сум баниран или нешто!

другар ми , ми направи мсн така за тест само од кај неговиот пц и се логирав и ми биваше , небива да се логирам на kire-cs@hotmail.com!
Де помогнете малце, да не сум баниран или нешто!

Дај пасс да видам да се логирам од кај мене.

Пред месец дена ја сменив матична и напојувањето, симптомите пред да рикне матичната беа:
-се рестартира компјутерот без причина
-кога го стартувам не палеше па после неколку обиди се палеше се додека еден ден не се упали и тогаш го направив гореспоменатиот ремонт.
Неколку дена покасно од како го донесов од сервис кога ќе го уклучев ми јавуваше некаква грешка (не сум точно сигурен за грешката ама вака отприлика беше):
Bios incorrect update CPUID 00012
Едно десет пати до сега ми ја има јавено грешкава и во меѓувреме почна пак старата песна да се рестартира без никаква причина.
Прашањето ми е што му е болеста на компујтеров, јас сумљам во матичната пошто хард дискот и напојувањето ги сменив.

gadgetot za vreme u windows7 ne raboti/service not avaibile in your region
care?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom