Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека нешто вакво можеше и со minipe,ама не сум сигурен,неможам да го најдам дискот.

Oкеј иам проблем...

кога пробувам да го инсталирам драјверот за лан-от, ми ја дава следнава грешка:

“please shutdown and plug realtek pci card to complete installation“...

врска неам што да правам, скренав веќе...
иам матична abit il9 pro-v го користам најновиот драјвер за мрежа од официјалната страна на абит...хелп?

Oкеј иам проблем...

кога пробувам да го инсталирам драјверот за лан-от, ми ја дава следнава грешка:

“please shutdown and plug realtek pci card to complete installation“...

врска неам што да правам, скренав веќе...
иам матична abit il9 pro-v го користам најновиот драјвер за мрежа од официјалната страна на абит...хелп?

Пробај реинсталирај драјвери за чипсет, па после ова.

Од кога ти прави вака и зашто почнало?

Пробај реинсталирај драјвери за чипсет, па после ова.

Од кога ти прави вака и зашто почнало?
пробав, гуглав прво, прочитав дека прво тоа треба, пробав 300 чуда нејке...

иначе прави вака од прееска пошо прееска инсталирав виндоус, матичната не е моја, татко ми ја донесе од работа да сум стаел виндоус и драјвери...

п.с. enabled е во биос...и тоа проверив...

пробав, гуглав прво, прочитав дека прво тоа треба, пробав 300 чуда нејке...

иначе прави вака од прееска пошо прееска инсталирав виндоус, матичната не е моја, татко ми ја донесе од работа да сум стаел виндоус и драјвери...

п.с. enabled е во биос...и тоа проверив...

Или е сјебана мрежната (онборд или каква и да е) или си има конфликт со некој друг PCI уред (на пример)

Пробај стави Windows 7 види дали ќе си најде

Проблем со youtube или нешто фали? Отвора клип само до 30-40 секунди и натаму не оди мануелно го поместувам но пак до кај што сум го однел напред 10 секунди и пак запира не го отвора целиот клип нормално како што треба, инсталирав Adobe Flash Pl. , Shockwave и пак е исто, а у меѓувреме кога одам по страни на нет често покажува проблеми не ги отвора од прв пат кажува проблем одам рефлеш тогас отвора дали е нетот или?
Peace...:toe:

Момци што е ekrn ??
Регистрите од НОДОТ што не можев да ги избришам,влегов во сафе моде и успеав да ги избришам сите со регедит,ги нема веке.
Е,сега кога сакам пак да го инсталирам Нодот,инсталацијата ке дојде на крај и се појавува тоа ekrn...нема прозорче за да го игнорирам за да заврши инсталацијата,туку има само КАНЦЕЛ И РЕТРИ.
На Ретри стискам,не сака пак да се доврши и мора Канцел,и ми се губи цела инсталација,не можам да го инсталирам.....
Чаре некој за ова ??:kesa:

Зашто на програми за веб камера ..ми се меша тв картицата и дали има некој лек:nesum:

До нетот е, веројатно. Што нет имаш, направи рестарт...

Епа на мт нет е се пробав нз со друго да напраам ако е до нетот што би можело да биде и како да средам?

Епа на мт нет е се пробав нз со друго да напраам ако е до нетот што би можело да биде и како да средам?

Што брзина имаш ? дали порано ти беше волку бавен? или сега наеднаш почна или ај пробај со TuneUp Utilities 2009 оптимизација да му направиш на интернетот

Момци што е ekrn ??
Регистрите од НОДОТ што не можев да ги избришам,влегов во сафе моде и успеав да ги избришам сите со регедит,ги нема веке.
Е,сега кога сакам пак да го инсталирам Нодот,инсталацијата ке дојде на крај и се појавува тоа ekrn...нема прозорче за да го игнорирам за да заврши инсталацијата,туку има само КАНЦЕЛ И РЕТРИ.
На Ретри стискам,не сака пак да се доврши и мора Канцел,и ми се губи цела инсталација,не можам да го инсталирам.....
Чаре некој за ова ??:kesa:
druze toa ti e servis so go kreva nodot inaku probaj so cccliner on poprava isceznati registri pisi so si naprail

Проблем со youtube или нешто фали? Отвора клип само до 30-40 секунди и натаму не оди мануелно го поместувам но пак до кај што сум го однел напред 10 секунди и пак запира не го отвора целиот клип нормално како што треба, инсталирав Adobe Flash Pl. , Shockwave и пак е исто, а у меѓувреме кога одам по страни на нет често покажува проблеми не ги отвора од прв пат кажува проблем одам рефлеш тогас отвора дали е нетот или?
Peace...:toe:

Симни CCleaner и избриши ги непотребните TEMP фајлови.

ја инсталирав новава "побрза" мозила и прегеска кога отворив еден куп табови од он.нет ми даде порака дека поради преголема скрипта страницата нема да се прикаже, а во исто време ми покажа too low virtual memory, е сега дали проблемов ви е познат како некој баг на мозилава или нешто друго е заебано кај мене (да зголемам бројот на вм?)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom