Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ја инсталирав новава "побрза" мозила и прегеска кога отворив еден куп табови од он.нет ми даде порака дека поради преголема скрипта страницата нема да се прикаже, а во исто време ми покажа too low virtual memory, е сега дали проблемов ви е познат како некој баг на мозилава или нешто друго е заебано кај мене (да зголемам бројот на вм?)

Некој баг невиден е :)

Мене на 3-4 табови кога ќе отворам, ми "сецкаат" страните додека не се отворат сите комплетно.

Си се вратив на 3.0.11, лизга ко путер.

Богами да На Vista 3.5 кочи сецка замрзнува у пичку матер што да ти расправам па ја инсталирав на XP и работи супер a на виста ја тупи ,3.0.11 бомбона

Некој баг невиден е :)

Мене на 3-4 табови кога ќе отворам, ми "сецкаат" страните додека не се отворат сите комплетно.

Си се вратив на 3.0.11, лизга ко путер.
Ќе мора да ја трпам ваква... старата ќе бара наново инстал,а податоциве не сакам да ги изгубам (обележувачи екстензии и сл :))

Ќе мора да ја трпам ваква... старата ќе бара наново инстал,а податоциве не сакам да ги изгубам (обележувачи екстензии и сл :))

Какви обележувачи бре?

И што ексензии користиш? Дај некој предлог да турам...

А се што ти е bookmark можеш да си зачуваш. Мислам дека можеше и за екстензиите ама не сум сигурен.

15fhh1e.jpg
И сега слегнато е?
Јас мислам дека не е.. наместо Seeding треба да пише Finished.
И кога отварам дека шо слегнах не бива .. не е програмта..:smir:

Почекај да дојде finished иако е 100 %... Ако не е програмата тогаш симнуваш fake...

Што брзина имаш ? дали порано ти беше волку бавен? или сега наеднаш почна или ај пробај со TuneUp Utilities 2009 оптимизација да му направиш на интернетот
Па нетот само што е ставен тазе брзина е 100 mbs кажува така е сеа неам видено на speet net тест ајде ке проверам плус само што е форматиран комп. инсталирав plugins не би требало да е до нив ...

Па нетот само што е ставен тазе брзина е 100 mbs кажува така е сеа неам видено на speet net тест ајде ке проверам плус само што е форматиран комп. инсталирав plugins не би требало да е до нив ...

100 Mbps ти пишува затоа што таа е брзината на кабелот / лан картицата. На интернетот ти е сосема друга.

15fhh1e.jpg
И сега слегнато е?
Јас мислам дека не е.. наместо Seeding треба да пише Finished.
И кога отварам дека шо слегнах не бива .. не е програмта..:smir:

Симнато ти е друже , seeding значи сеење односно сеа ти вршиш upload на торентот ако некој друг го симнува.

druze toa ti e servis so go kreva nodot inaku probaj so cccliner on poprava isceznati registri pisi so si naprail

Друже ништо не направив,пробав и со cccliner,не сака џабе.

Ке се инсталира се,доага до тоа ekrn и готово,не сака повеке.....и морам да кликнам канцел,се откажува цела инсталација.

поздрав до сите се надевам дека пишувам на вистинското место

проблемот не е нешто сериозен но почнува да ме нервира :uvo:

пред некое време направив унистал на мојот windows live messenger 8.5 за да инсталирам понова верзија 2009 .. на таа верзија неможев да се пуштам (имаше некаков ерор) и ја избришав и кога сакам да ја инсталирам повторно старата ми вика дека имам понова верзија во пц-то ... фората е во тоа што е поврзано со windows live messengerot избришав и од CP и рачно во C:\ и никако неможам да инсталирам било каков мсн на мојот пц ... симинјав милијарда верзии на мсн-а стари нови ништо неможам да инсталирам :toe:

друг проблем е што неможам да ја отворам страната на microsoft
од кај нет кафе се отвара се е ок , кај мене дома не ми ја отворило никад :nesum:

било каков совет е добредојден
фала :nesum:

За тоа што нејќе да ти се инсталира поновата верзија на мсн е до тој Windows Installer, значи стави си Service Pack 3 (апгрејд направи), е сеа да не имаш апдејти правено на нелиценциран виндовс :) ? можеби ти е до тоа Windows Genuine шо смета од тие работи... :smir:

виндосот е нелиценциран
ама до сега windows genuine проблем не сум сретнал во пц-то

Пробај тогаш тоа со апдејт од СП2 на СП3, инсталирај нов мсн па ке видиме натаму...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom