Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oкеј иам проблем...
кога пробувам да го инсталирам драјверот за лан-от, ми ја дава следнава грешка:
“please shutdown and plug realtek pci card to complete installation“...
врска неам што да правам, скренав веќе...
иам матична abit il9 pro-v го користам најновиот драјвер за мрежа од официјалната страна на абит...хелп?
пробав, гуглав прво, прочитав дека прво тоа треба, пробав 300 чуда нејке...Пробај реинсталирај драјвери за чипсет, па после ова.
Од кога ти прави вака и зашто почнало?
пробав, гуглав прво, прочитав дека прво тоа треба, пробав 300 чуда нејке...
иначе прави вака од прееска пошо прееска инсталирав виндоус, матичната не е моја, татко ми ја донесе од работа да сум стаел виндоус и драјвери...
п.с. enabled е во биос...и тоа проверив...
Зашто на програми за веб камера ..ми се меша тв картицата и дали има некој лек:nesum:
До нетот е, веројатно. Што нет имаш, направи рестарт...
Епа на мт нет е се пробав нз со друго да напраам ако е до нетот што би можело да биде и како да средам?
druze toa ti e servis so go kreva nodot inaku probaj so cccliner on poprava isceznati registri pisi so si naprailМомци што е ekrn ??
Регистрите од НОДОТ што не можев да ги избришам,влегов во сафе моде и успеав да ги избришам сите со регедит,ги нема веке.
Е,сега кога сакам пак да го инсталирам Нодот,инсталацијата ке дојде на крај и се појавува тоа ekrn...нема прозорче за да го игнорирам за да заврши инсталацијата,туку има само КАНЦЕЛ И РЕТРИ.
На Ретри стискам,не сака пак да се доврши и мора Канцел,и ми се губи цела инсталација,не можам да го инсталирам.....
Чаре некој за ова ??:kesa:
Проблем со youtube или нешто фали? Отвора клип само до 30-40 секунди и натаму не оди мануелно го поместувам но пак до кај што сум го однел напред 10 секунди и пак запира не го отвора целиот клип нормално како што треба, инсталирав Adobe Flash Pl. , Shockwave и пак е исто, а у меѓувреме кога одам по страни на нет често покажува проблеми не ги отвора од прв пат кажува проблем одам рефлеш тогас отвора дали е нетот или?
Peace...![]()