Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Батина , ми треба за kaspersky Internet Security 9.0.0.459 ??

Мислам дека знаете што....

Како да избришам некој регистри во Програм фајл што не можат обично со делете да се избришат......имаше некој програм за тоа,мислам Ревоунисталер беше.....дајте линк ако е тој......:smir:

Некои регистри од НОДОТ не сакаат да се избришат никако,пробав и со Ревоунисталер,не се бришат.....чаре некој....:smir:

Го спуштив најновиот драјвер за графичкава (9800GT) и сакам да го инсталирам драјвер, ама нешо немојт.
Ево шо пишит:
48948671.jpg

Пробав два пати да го инсталирам, немојт. Го рестартирав комјпутеров, пробав пак да го инсталирам, пак немојт.

Некој да не знае шо е проблемов? :toe:

Ја го имам истиот проблем со новите драјвери на nVidia инсталирај си ги оргиналните од CD

Oбјасни малку,не сум многу по таквите работи....:smir:

отвори run Windows (копчето) +R пиши ''regedit'' без наводници и во HKEY_CURRENT_USER го отвараш го одбираш Software исто и тоа го отвараш и го бараш ти како што кажа имаш нод нод е пишан како ESET мислам дека е и го бришеш тој регистар исто и во HKEY_LOCAL_MACHINE го бараш Software и таму го бараш ESET и го бришеш и рестарт друго не чепкај...

Брат од тоа второто HKEY_LOCAL_MACHINE не сака да се брише кога ке кликнам Delete ми отвара-Cannot delete ESET:While deleteing key.

Првото од HKEY_CURRENT_USER без проблем го избришав....

Брат од тоа второто HKEY_LOCAL_MACHINE не сака да се брише кога ке кликнам Delete ми отвара-Cannot delete ESET:While deleteing key.

Првото од HKEY_CURRENT_USER без проблем го избришав....

па игнорирај ги мислам нема да ти прават проблем

Па нека го не ти смета

Кажујте лек како да ги избришам тие регистри од погоре,после за инсталирање лесно е...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom