Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
1.pa ili file>save page as

2.ili sam si pravam strana so HTML i si ja zacuvuvam

pa dali 1 ili 2 ja otvaram ja javuvaat istata greska...koja ne da zamara
Пробај зачуваната страница да ја отвориш со ИЕ или Опера па напиши што се случува.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.237
Поени од реакции
959
Некој ако може да ми објасни како да инсталирам скинови на Foobar2000?

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
1.pa ili file>save page as

2.ili sam si pravam strana so HTML i si ja zacuvuvam

pa dali 1 ili 2 ja otvaram ja javuvaat istata greska...koja ne da zamara
Епа другпат не прави вака, не за џабе постојат букмаркс. Секогаш ке ти го дава тој ерор од прва, нормална работа е тоа (т.е. не е нормално баш, али што е нормално со овој ебан виндовс?)

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
Како да ставам на одредени фолдери пасворд ?? :smir:

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Како да ставам на одредени фолдери пасворд ?? :smir:
Во Windows отвори си посебен корисник со административни привилегии (и со лозинка, секако), и ќе можеш во Properties->Security на фолдерот да одредиш кој има, а кој нема пристап. Ќе треба да ти биде исклучено Use Simple File sharing во Folder Options на Windows Explorer.

Ако не си во можност да отвориш посебен корисник, ќе ти треба посебен софтвер, например овој, бесплатен е. http://www.accelerated-ideas.com/SoftwareDirectory/aiFreeSoftwareSearch.aspx?sID=14135 . На твој ризик, ја го немам пробано.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Има една програма Hide File and Folders со неа можеш да ставиш пасворд на се што ти сака душа, од фолдери па до извршни датотеки.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Има една програма Hide File and Folders со неа можеш да ставиш пасворд на се што ти сака душа, од фолдери па до извршни датотеки.
И после кога ќе ги скриеш никогаш да не ги видиш повторно:pos:
Лошо искуство имам со таа програма, исто и на форумов баш за истото се зборуваше како никогаш не ги вратиле заклучените фајлови, а па со бришење на програмот тек тогаш се дозаплеслува работата.
Сепак ако се решиш да ја користиш програмава убаво провери што е како е зашто нема назад.:wink:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Па неколку години проблем не ми направила

Член од
28 јануари 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
Ja instalirav Windows Vista no na prvoto krevanje na windowsot barase nekoj si user name i password. Ja instalirav 5 pati po red ama pak ne sakase ni Ultimate ni Bussines a dodeka cimerov ja ima istata instalirano i se e ok.
Ve molam ako moze nekoj da mi kazi do sto moze da e problemov.
Fala od napred.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ja instalirav Windows Vista no na prvoto krevanje na windowsot barase nekoj si user name i password. Ja instalirav 5 pati po red ama pak ne sakase ni Ultimate ni Bussines a dodeka cimerov ja ima istata instalirano i se e ok.
Ve molam ako moze nekoj da mi kazi do sto moze da e problemov.
Fala od napred.
Замоли го цимерот да ти ја инсталира!

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Ајде хелп малце :)

Едит: Тоа во рмвб форматот се среди, сега немам глас само на ави формат.

Член од
28 јануари 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
Fala Vone no i mene mi tekna da go zamolam i go storiv toa 5-to po red formatiranje bese negovo no pak istiot problem se pojavi, taka da ako imas nekoe drugo mislenje slobodno mozes da go iskazes.
P.S.I povtorno ke pobaram od nekoj pomos za istovo prasanje.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom