Пробај зачуваната страница да ја отвориш со ИЕ или Опера па напиши што се случува.1.pa ili file>save page as
2.ili sam si pravam strana so HTML i si ja zacuvuvam
pa dali 1 ili 2 ja otvaram ja javuvaat istata greska...koja ne da zamara
Епа другпат не прави вака, не за џабе постојат букмаркс. Секогаш ке ти го дава тој ерор од прва, нормална работа е тоа (т.е. не е нормално баш, али што е нормално со овој ебан виндовс?)1.pa ili file>save page as
2.ili sam si pravam strana so HTML i si ja zacuvuvam
pa dali 1 ili 2 ja otvaram ja javuvaat istata greska...koja ne da zamara
Во Windows отвори си посебен корисник со административни привилегии (и со лозинка, секако), и ќе можеш во Properties->Security на фолдерот да одредиш кој има, а кој нема пристап. Ќе треба да ти биде исклучено Use Simple File sharing во Folder Options на Windows Explorer.Како да ставам на одредени фолдери пасворд ?? :smir:
Може со една програма, XP Manager мислам дека се викаше.Како да ставам на одредени фолдери пасворд ?? :smir:
И после кога ќе ги скриеш никогаш да не ги видиш повторноИма една програма Hide File and Folders со неа можеш да ставиш пасворд на се што ти сака душа, од фолдери па до извршни датотеки.
Замоли го цимерот да ти ја инсталира!Ja instalirav Windows Vista no na prvoto krevanje na windowsot barase nekoj si user name i password. Ja instalirav 5 pati po red ama pak ne sakase ni Ultimate ni Bussines a dodeka cimerov ja ima istata instalirano i se e ok.
Ve molam ako moze nekoj da mi kazi do sto moze da e problemov.
Fala od napred.
FolderAccess freeware e!Како да ставам на одредени фолдери пасворд ?? :smir: