Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде... Па пиши што си напраил^ Е тоа не ми текнало, ќе пробам па ќе видам дали ќе бидне![]()
Што може да е проблемот кога го уклучувам компјутерот на струја ( кабелот назад ) веднаш стартува компјутерот ? Ги извадив сите тие приклучоци power sw, reset итн и пак истото. Прво нешто што ми текнува е некој контакт матичната со куќиштето...можеби не е убаво наместен..ако имал некој вакво искуствои да каже ако е нешто друго..да не отварам за џабе...инаку се работи за стар компјутер MB- 4U800-X .. Благодарам однапред![]()
Ајде... Па пиши што си напраил![]()
Каде можам да најдам вакво нешто со два излези?
Ако знае некој каде во Охрид продаваат вакво уште подобро.
Каде можам во Скопје да однесам на поправка Panasonic NV-GS27E, освен во Video-Data?
![]()
Дајте некој предлог.![]()
Каде можам да најдам вакво нешто со два излези?
Ако знае некој каде во Охрид продаваат вакво уште подобро.
Кај и да отидеш, ќе ти кажат: “Оди во VideoData."
И зашто не кај нив?
Зашто го заебаваат другарот, веќе од мај чека во видеодата да му ја опраат камерата.![]()
Можда не ти чита добро двд-то..ко мене вакаДругари помагајте ! Имам проблем со лаптоп Асус, беше за формат имаше вируси ова она, и ставам цд несака да бутира од цд-то, напраено е се да подига од цд во биос. мислев дека е ромот заебан па пробав со бутабилно усб несакаше ни од усб да бутира. (со истото усб напраив формат на друг ком). после го пуштив компјутерот и со вин7 цд преку setup пробав да направам нешто па сега ни се подига виндовсот, ни подига од цд, ништо.
помагајте луѓе ! благодарам однапред
Што режеш?Леле како ме нервива режачов то е чудо едно!!! Кога режам преку Windows за фолдер од 2 гига ми вика ти фали уште 835 МВ слободно место, а двд-во празно купено, тогаш отпакувано!!! Кога режам преку Неро дава грешки burn process failed, она што е за buffer level не мрда, а треба да се наполни нели кога режи..не бре брате. Отпрвин ни празните двд-а не ги детектираше, после зачистив со алкохол, па ај тргна ги чита. Чита и веќе режени дискови со филмови, можи да ги гледам директно од двд...ама за режење не сака да слушне...![]()
Два филма на јаки снимки, по 1.8 и 2.0 гига се дватаШто режеш?