Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека не е тоа. Пробај во BIOS-от некое подесување да смениш кај чипсетот или така нешто беше. Најубаво разлистај во упатството од матичната.Sephiroth напиша:Bushav не ти е форматиран хардот, упали виндоуз бут цеде или некое цеде со алатки и стај му партиција, па коа ке влезеш у виндоус ке го има ама ке мора да го форматираш дугачко. Танес, за 3000-3500 денари нема графичка подобра од твојата (добро, има, ама разликата е толку мала шо не бива да даваш толку пари)
BusHav напиша:Ај луѓе помагајте.
Си купив нов хард диск,го приклучив најнормално.Го палам компјутерот,влегувам во БИОС-го препознава,одам во Device menager-го препознава,секаде каде што има во Windows-от да провериш за хардвер-го препознава,ама во My Computer-ГО НЕМА!!!!
Кажувајте што да се прави.
П.С. АТА е дискот
Јас не објаснив убаво прееска извини. Не го дава хардот у виндовс оти е unpartitioned, обично коа инсталирам виндовс, праам и втора партиција која ми ја праи RAW и после коа ке влезам у виндовс ми го дава хардот у My Computer и ми дава да го форматирам у NTFS.BusHav напиша:Фала дечки за инструкциите,ама се снајдов и без тоа.
До форматот било,само малце мислење му требало од каде да се изведе.
Да не ти е во Фаренхајтови? наместо Целзиусови.Mr.F напиша:Дали е можно температурата на харддискот да достигне 160 C* . Зошто спуштив HDD Temperature и ми покажува 160-170 C*. И ако може што да сторам за да ја намалам температурата, или каде да проверам попрецизно!