Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
otvorija programata gore na prvoto ke kliknis ke ti se otvori prozorec so dve pak ke go izberes prvoto i ke ti se odtvori drug prozorec kade od desna strana ke gi imas jazicnite podrski ke si odberes angliski i ke si teras, sea si go instaliral na makedonski ama ne ti e izgleda podesena makedonskata podrska na kom

ili ako ne me razbra uninstaliraj ja i posle instaliraj ja pak megutoa na pocetok ke odberes instalacija na angliski jazik

Ако сум нешто фотопик бришете:pipi:
Да прашам сега има ли шанса некако да се поврзе некако куќиште од пс со лаптопов то ест сакам лаптопов да го користам како монитор,
можна ли е таква работа?:salut:
:helou:

Ако сум нешто фотопик бришете:pipi:
Да прашам сега има ли шанса некако да се поврзе некако куќиште од пс со лаптопов то ест сакам лаптопов да го користам како монитор,
можна ли е таква работа?:salut:
:helou:

Неможе

Секогаш кога лаптопот го уклучувам на ,,штекерот’’ (тоа е штекерот кае што нон-стоп го уклучувам) светка струја...Чаре?:toe:

abe bog da cuva so se nema pa ne treba da ti svetka stom ima stuja ke svetka.,svasta

Не е финтата одма сеир да се мава. Прочитај убаво. Само кај тој штекер лупа струја. Кога ке го уклучам на друго место не мава. Е ај сеа :helou:

more covek ako e uklucen kom[juterot ke svetka ako ne e uklucen nema da svetka. i drugo stekot tie vnatre moze da ne se dovolno stegnati pa .........abe ajde dosta e nisto strasno uzivaj si stavaj si go da se polni na drug stek i gotovo

more covek ako e uklucen kom[juterot ke svetka ako ne e uklucen nema da svetka. i drugo stekot tie vnatre moze da ne se dovolno stegnati pa .........abe ajde dosta e nisto strasno uzivaj si stavaj si go da se polni na drug stek i gotovo
Финтата е зашто токму на ТОЈ штекер светка, а не да го уклучувам лаптопот во друг штекер. Ако незнаеш немора да пишуваш :smir:

mi treba mala pomos pred nedela dena si smeniv pc.
novava graficka ima tv izlez i mi dadoa i edno kablece so eden zolt dzek e sega koga ja konektiram grafickata so tv neke da dade slika pomos any1

p.s grafickata e nVidia GeForce 9400GT.

mi treba mala pomos pred nedela dena si smeniv pc.
novava graficka ima tv izlez i mi dadoa i edno kablece so eden zolt dzek e sega koga ja konektiram grafickata so tv neke da dade slika pomos any1

p.s grafickata e nVidia GeForce 9400GT.

Имаш во драjверите опции за втор екран(ТВто)

Финтата е зашто токму на ТОЈ штекер светка, а не да го уклучувам лаптопот во друг штекер. Ако незнаеш немора да пишуваш :smir:

А да си го поправиш тој штекер (разлокан е и има лабав спој) или го замениш со нов! Четири штрафа имаш да отштрафиш и повторно да ги заштрафиш.
И не заебавај овде со прашања за домашната електрична инсталација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom