Помош, проблеми, прашања, совети...

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
А имам ама сета ми е на некој непознат јазик шкљ шкљ.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
otvorija programata gore na prvoto ke kliknis ke ti se otvori prozorec so dve pak ke go izberes prvoto i ke ti se odtvori drug prozorec kade od desna strana ke gi imas jazicnite podrski ke si odberes angliski i ke si teras, sea si go instaliral na makedonski ama ne ti e izgleda podesena makedonskata podrska na kom

ili ako ne me razbra uninstaliraj ja i posle instaliraj ja pak megutoa na pocetok ke odberes instalacija na angliski jazik

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Ако сум нешто фотопик бришете:pipi:
Да прашам сега има ли шанса некако да се поврзе некако куќиште од пс со лаптопов то ест сакам лаптопов да го користам како монитор,
можна ли е таква работа?:salut:
:helou:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ако сум нешто фотопик бришете:pipi:
Да прашам сега има ли шанса некако да се поврзе некако куќиште од пс со лаптопов то ест сакам лаптопов да го користам како монитор,
можна ли е таква работа?:salut:
:helou:
Неможе

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Секогаш кога лаптопот го уклучувам на ,,штекерот’’ (тоа е штекерот кае што нон-стоп го уклучувам) светка струја...Чаре?:toe:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
abe bog da cuva so se nema pa ne treba da ti svetka stom ima stuja ke svetka.,svasta
Не е финтата одма сеир да се мава. Прочитај убаво. Само кај тој штекер лупа струја. Кога ке го уклучам на друго место не мава. Е ај сеа :helou:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
more covek ako e uklucen kom[juterot ke svetka ako ne e uklucen nema da svetka. i drugo stekot tie vnatre moze da ne se dovolno stegnati pa .........abe ajde dosta e nisto strasno uzivaj si stavaj si go da se polni na drug stek i gotovo

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
more covek ako e uklucen kom[juterot ke svetka ako ne e uklucen nema da svetka. i drugo stekot tie vnatre moze da ne se dovolno stegnati pa .........abe ajde dosta e nisto strasno uzivaj si stavaj si go da se polni na drug stek i gotovo
Финтата е зашто токму на ТОЈ штекер светка, а не да го уклучувам лаптопот во друг штекер. Ако незнаеш немора да пишуваш :smir:

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
mi treba mala pomos pred nedela dena si smeniv pc.
novava graficka ima tv izlez i mi dadoa i edno kablece so eden zolt dzek e sega koga ja konektiram grafickata so tv neke da dade slika pomos any1

p.s grafickata e nVidia GeForce 9400GT.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
mi treba mala pomos pred nedela dena si smeniv pc.
novava graficka ima tv izlez i mi dadoa i edno kablece so eden zolt dzek e sega koga ja konektiram grafickata so tv neke da dade slika pomos any1

p.s grafickata e nVidia GeForce 9400GT.
Имаш во драjверите опции за втор екран(ТВто)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Финтата е зашто токму на ТОЈ штекер светка, а не да го уклучувам лаптопот во друг штекер. Ако незнаеш немора да пишуваш :smir:
А да си го поправиш тој штекер (разлокан е и има лабав спој) или го замениш со нов! Четири штрафа имаш да отштрафиш и повторно да ги заштрафиш.
И не заебавај овде со прашања за домашната електрична инсталација.

Kajgana Shop

На врв Bottom