Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам една дилема...па да ве прашам за совет....
Имам матична ECS Elitegroup 865PE-A7. Сакам да ставам ново процесорче. Да ја освежам малце... Сакам да земам LGA775 Celeron D 347 3.06GHz 512K 533MHz. Ама... Читам на http://www.cpu-upgrade.com/mb-ECS/865PE-A7(V1.0).html , и доаѓам до модел 346... Истиот модел со 256 кеш. Овој шо го сакам, никаде не го пишуе... Да не знае некој, дали би можел да го ставам тој процесор, или па кај да проверам?
Поздрав :helou:
Фала унапред...
Ако не го пишува не ни пробувај.Најдобро стави си некој Пентиум 4.
дечки може ли да каже некој како да си проверам дали имам ddr 2
абе види брале можеби никако не ти иде да даваш 3800 али па да ставиш шит целерон процесор, повеќе ќе се нервираш него што ќе се радуваш. Некогаш треба да се плати, Јас го користам више од 3-4 години истиот процесор P4 3.0GHz LGA775 само со 1мб кеш меморија е, јебига тогаш кога го зимав ова беше топ. Немаа на лагер 2мб кешЗимај и кулирај нема да се зафркнеш, Еднашка се плаќа а тој за тебе би требало да биде топ
Problem so Mouse.- Jas levo toj gore, jas desno toj dole. Dosega normalno rabotese se probav vo control panel-mouse ali ne saka da cue. Kade gresam? Ili so bi mozelo da e problemot.
Мене така ми се деси кога ми прегоре матичната...Итен случај!
Не ми работи компјутерот :nesum: Уствари, кога ќе го уклучам куќиштето си работи ама екранот не реагира.... И кога ќе го уклучам наместо она ТИТ што праи, кај мене праи ТИИИИИИИИИТ онака долго.... Еднаш успеав да го уклучам (незнам како) и после ми се укочи се' и морав да го рестартирам и од тогаш нејќе... Што може да е? :nesum:
Мене така ми се деси кога ми прегоре матичната...
Кулерот си пробал да го исчистиш од прашина (ама активниот дел т.е. вентилаторот)? Или провери и кабелот за напојување дали е добро ставен.Абе шо му е на компјутеров што ми се рестартира од чиста мира на пола саат/саат :icon_neut ??
Eпа тогаш рикнал хард дискот....Не е прегорена![]()
Го легнав кукиштето и работи![]()