Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе, симнав софтверче што го праи тоа(или бар слично нешто) на сред десктоп =)На тоа мислев, треба прво да го режнеш на цд и после рестарт на ПЦ да наместиш во биос да ти подига од ЦД.И така тестирај и види што ќе ти покаже.
го доградив писиво со 1гб рамче, ддр1 на 400 мхз. толку поддржува мајчинава плоча. е сеа, иам вкупно 1,25 гб рам. се си е топ, ама на некои периоди, во времетраење од 1-2 минути ми се успорува ко да има 1мб рам. пример, минимизирам прозорец, и после за да го максимизирам, кликам и чекам 10-15 сек., потоа стискам старт копче исто време чекам, отварање мај компјутер, документс, опера/мозила... и во овој период не се употребливи. тиња.
се надевам ме укапиравте и дека ќе има нешто решение =) сенкс.
Luge imam eden PC i koga ke go pustam bara da go aktiviram windowsot ???
sto da pravam , a imam mnogu raboti koj mi se potrebni vnatre taka da dali ima nekoj 4ar bez da go formatiram ??
ODNAPRED FALA !!
Имам САТА диск, и кога пробувам да го форматирам вели дека не е детектиран диск, инаку дискот си работи. Дали го имал некој овој пролем. ве молам за помош:helou: