Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
неможам да го форматирам оваа грешка ми ја кажува што може да биде ?
a problem has been detected and windows has been shut down
to prevent domage to your computer.
if this is the first time you've
seen this stip error screen, restart your computer,if
this screen appears again, fikkiw these steps:
Check for uiruses on your computer.Remove any hewly
installed hard drives or hard drive controllers or
hard drive controllers,Check your hard drive to make
sure it is properly configured and terminated, Run CHKDSK
/F to check for hard drive corruption, and then restart
Your computer.
Technical Information:
*** STOP 0x0000007B (0xF78D2524,0xC0000034,0x00000000,0x00000000
10 души прашав за ова и пола ми рекоа дека цд-то не ти чини,пола ми рекоа дека хард дискот ми е заебан па незнам на кого да верувам веќе,изгледа ке купам нов.BSOD ( Blue Screen Of Death )
Имаш инсталирано некои нови драјвери/програми во скоро време ?
Нешто ти е зезнато, пробај го тоа chkdsk евентуално нешто дискот да не е проблемот
10 души прашав за ова и пола ми рекоа дека цд-то не ти чини,пола ми рекоа дека хард дискот ми е заебан па незнам на кого да верувам веќе,изгледа ке купам нов.
иначе по колку пари идат ? од 80 гб,160,250 гб ?
и јас мислам дека е до хардот,минатиот пат кога го форматирав тоа беше летоска и исто тогаш вака ми правеше ама некако го форматирав ама тогаш го форматирав со флопи,а сеа флопито ми е расипано и неможам да го форматирам.Абе види не е до цедето, штом ти се појавува плавиот екран и таа пораката значи нешто не е во ред од хардверски аспект. Нема никаква врска цедето со ова. Ако е изгребано или оштетено, тогаш цд/двд ромот нема да го чита или нема да се копираат фајловите и толку а не да се појавуваат некакви пораки...
и јас мислам дека е до хардот,минатиот пат кога го форматирав тоа беше летоска и исто тогаш вака ми правеше ама некако го форматирав ама тогаш го форматирав со флопи,а сеа флопито ми е расипано и неможам да го форматирам.
Барам совет за најдобра конфигурација и тоа само за овие делови: Матична плоча (гигабајт). Процесор. Рам меморија и Напојување. Значи име на производот со сите карактеристика и отприлика цена на секој производ.
Се важи Corei7?Барам совет за најдобра конфигурација и тоа само за овие делови: Матична плоча (гигабајт). Процесор. Рам меморија и Напојување. Значи име на производот со сите карактеристика и отприлика цена на секој производ.
Барам совет за најдобра конфигурација и тоа само за овие делови: Матична плоча (гигабајт). Процесор. Рам меморија и Напојување. Значи име на производот со сите карактеристика и отприлика цена на секој производ.
Совет? Епа вака... Почекај месец дена... и:
CPU: Core i7 920 или 940 (Кој повеке ти одговаре тој го земи)
MB: ASUS Rampage 2 Extreme (по порачка, и моментално најдобрата матична)
RAM: 3 (1gbps) или 6 (2gbps) GB DDR3... И на матичната ке го ставиш во triple-channel.
HDD: Ке земаш два. Еден од 320GB за performance а другиот од 1TB за storage.
Monitor: Минимум 24", комотно за native поддржка на FullHD (1080p).
GPU: Незнам кога ке излева новата 48xx графичка од ATi, ама би требало да се задоволиш со 4870 X2.
SC: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series (околу 1xx долари би требало да е (по порачка)).
Друго... Logitech G15, Razer Lachesis, Logitech Z-5500...