Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Грешка сум бил. Снимив Еверест и ми пишува ова

256 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8 @ 200 MHz ) (2.5-4-4-7 @ 166 MHz ) Кој може да ми го објасни ова?

Исто така гледам ценовник од Анхоч и гледам негде пишува DDR, а негде SDRAM само, а кај мене на горенаведеното двете ги има и ме збуни тоа тотално

znaci ke se baras ddr memorija i moja preporaka ti e da ne zemas golema frekfrencija da ne tresis pari za dzabe zs kako sto gledam nema da ti treba zs maticnata nema da ti podrzuva pojke

Грешка сум бил. Снимив Еверест и ми пишува ова

256 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8 @ 200 MHz ) (2.5-4-4-7 @ 166 MHz ) Кој може да ми го објасни ова?

Исто така гледам ценовник од Анхоч и гледам негде пишува DDR, а негде SDRAM само, а кај мене на горенаведеното двете ги има и ме збуни тоа тотално.

Барај DDR меморија од 400mhz и бркај си работа.

Ќе земеш,коа ќе видиш цена у несвест ќе паднеш:vozbud:
default.gif
512MB (2X256MB) PC23200 ECC UNBUFFERED 240 PIN DDR2 KIT PCMS243603 $40.39

За ова мислеше :vozbud: ?

512mb DDR 400mhz во Анхоч ти е 790 денари,
а 1gb DDR 400mhz во Анхоч ти е 1390 денари.
Се надевам нема да паднеш во несвест, сепак не е SDRAM.

512mb 400Mhz DDR2 e 1938.72den too :) A drugarov sakal 2*512mb = 3877.44den

- Poarno neka si zeme nekoja maticna okolu 2000den+ i dve rammem 2*1GB Adata 800mhz 900den=1800den. :)

Абе шо ви е на вас море, ги постирав цените, човекот си кажа дека има DDR, а не DDR2 или SDRAM. :uvo:

Хеј, кој ми го препорачувате?

Phillips 52PFL7203H или Sony KDL52V4000?

imam Vista sakav da instaliram za bluetooth od CD so mi e dadeno so lap topot, e sega imam problem, nemozev da markiram samo blutut, avtomatski gi instalirase standard prog koj bea izbrisani, pa ja stopirav instalacijata go restartirav. I koga se oklucuva raboti nekolku sekundi i se okocuva nemozam nisto da oklucam. Eve veke 10 min. E taka. Izvinete za latinica od mob. pisuvam

Пред да се подигне Win, стисни F8, па во Safe Mode пробај да избришеш тоа што си направил, ако не ти успее тоа, не ти гине Repair.Во најтежок случај Reinstall.

Само за информација си купив 1 гига за 1395 денари од Анхоч и задоволен сум, а и цената не беше нешто скапа.

Пред да се подигне Win, стисни F8, па во Safe Mode пробај да избришеш тоа што си направил, ако не ти успее тоа, не ти гине Repair.Во најтежок случај Reinstall.

Ke se obidam... Ali tesko da uspeam, windowsot e na germanski..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom