Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
АМЦ не постои повеќе? Гледам затворени им се салоните во Скопје..Има некој информација што се случува со АМЦ?

Навистина ми е жал што го прочитав тоа. Тоа значи дека голем број на луѓе се останати без работа. Исто така по автоматизам конкуренцијата е намалена што нема да биде добро за цените на ИТ пазарот во МК.
зошто за цените. амц ни беа најевтини, ни па најквалитетни.

Навистина ми е жал што го прочитав тоа. Тоа значи дека голем број на луѓе се останати без работа. Исто така по автоматизам конкуренцијата е намалена што нема да биде добро за цените на ИТ пазарот во МК.

АМЦ не беа ама баш никаква конкуренција на поголемите играчи на информатичко-комуникацискиот пазар во Македонија, како Анхоч и Сет.

А кога сме кај вработените, па баш и не се за жалење, општо е познат фактот дека во сите компании од областа на информатиката врските се клучен фактор за вработување. Ако имале соодветни врски за да си најдат работа во АМЦ, тогаш ќе си имаат соодветни врски и за да си најдат работа во други компании.

СМенив куќиште, и на моменти губам слика, станува црна, па се враќа. Што може да сум промашил, или лошо приклучил?
Графичката? Лошо ставени пинови?, грешни пинови :eek:?

СМенив куќиште, и на моменти губам слика, станува црна, па се враќа. Што може да сум промашил, или лошо приклучил?
Графичката? Лошо ставени пинови?, грешни пинови :eek:?
А пред да смениш куќиштето дали имаше слика? А ако да, види адаптерот на графичката и мониторот како е наместен?

А пред да смениш куќиштето дали имаше слика? А ако да, види адаптерот на графичката и мониторот како е наместен?

Изгледа средив, сменив 6+2 пинскиот со друг од истиот кабел(претпоследниот наместо последниот).и без проблеми е сеа за сеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom