Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
sakam da snimam world of warcraft i so istoto dvd kaj 5 drugari rabotese a kaj mene gledajte sto pisuva posle nekolku vreme otkako ke pocne instalacijata ,probav so 2 dvd nemoze pak istoto

The installer was unable to read the file "<unknown>". This error may be caused by problems with the media or drive at --for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "Repack-MPQ\Data#texture.MPQ\Tileset\Generic\Black_s.blp", and the error code was 38.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile::Read)

mi velat deka dvd rw mi e rasipano
dali e rasipano ???

sakam da snimam world of warcraft i so istoto dvd kaj 5 drugari rabotese a kaj mene gledajte sto pisuva posle nekolku vreme otkako ke pocne instalacijata ,probav so 2 dvd nemoze pak istoto

The installer was unable to read the file "<unknown>". This error may be caused by problems with the media or drive at --for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "Repack-MPQ\Data#texture.MPQ\Tileset\Generic\Black_s.blp", and the error code was 38.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile::Read)

mi velat deka dvd rw mi e rasipano
dali e rasipano ???

Епа арно ти кажува пиши на Близард и ке ти кажат што е проблемот...:wink:

Колку ти е стар цд-ромот?

Вака, имам проблем со звучната карта. Проблемот е ваков, кога го ставам џекчето од звучниците до крај ми работи само едниот звучник, малку подизвадено работат двата но даваат моно звук, сеа не знам дали проблемот е хардверски или нешто друго е проблем. Благодарам

Вака, имам проблем со звучната карта. Проблемот е ваков, кога го ставам џекчето од звучниците до крај ми работи само едниот звучник, малку подизвадено работат двата но даваат моно звук, сеа не знам дали проблемот е хардверски или нешто друго е проблем. Благодарам

Како да не е хардверски кога го мрдаш џекчето??? :pos2:

Иначе пробај со други звучки/слушалки за да видиш дали е до џекот од звучките или е до влезот на звучната

Не е проблем го гаѓам добро :) ама кога го погодам треба во подесувања на звучната треба да подесам да работи само десниот звучник и дава моно звук. btw предложи нешто евтино и скромно како за домашна употреба

ај мал совет, кој процесор да го земам?моментално толку ми е буџетот, односно 60 евра

CPU P4 3.2Ghz LGA775 2MB 800Mhz 3510денари
илиCPU Core Duo E2200 2.2Ghz 1MB 800MHz 3590денари

??????првиот би го клокнал докај 3,8-4,0 и има 2мб кеш, а вториов...... нз шо да кажам за него, двојадрен со 1мб кеш.шо викате вие??

ај мал совет, кој процесор да го земам?моментално толку ми е буџетот, односно 60 евра

??????првиот би го клокнал докај 3,8-4,0 и има 2мб кеш, а вториов...... нз шо да кажам за него, двојадрен со 1мб кеш.шо викате вие??

Мој прелог ниедно од тие две, ако ти е толкав буџетот земи си подобро AMD Athloon 64 Dual-Core 4600+ AM2 за 3215 денари од Анхоч или AMD Athloon 64 Dual-Core 5000+ AM2 за 3925 од Анхоч.

Вториот бре будало!!! Нема мислење тука...

И ја мислам дека би одел со амд.

Ако не се лажам e2200 не спаѓа во Core фамилијата туку во Pentium Dual-Core, што е постара генерација на двојадрени процесори од Intel.

Може некој да ми каже како да го поврзам x-boxot со моето двд? Фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom