Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти треба понова верзија на CS, со протокол 48.Sorry, no-steam p47 clients are not allowed on this server ...
Зошо ова ми излагат кога пробувам да влезам на некој сервер ?
Од bo3 дефинитивно најзатворена мапа за терориститe, многу е тешко да се влезе особено доколку CT's се солиден тим.Коа викаш дека е полесно Т на инферно, ја аутоматски си помислуем дека никад не си играл CS.
Не ти требакај да најдам wallhack за кантер??
Можно е серверот веќе да не постои или пак си баниран на истиот , пробај дирекно во конзула да ја пишеш ип адресата и да се конектираш "connect <ip> " .Зошто кога ќе копирам IP и кога ќе притиснам на копчето за да го пронајде серверот серверот не ми се појавува неможам да играм
Ти пратив на приватна поракаОставејте линк од некоја добра верзија на ЦС ако имте...
П.С Кајгана серверте ги дигнате пак или ?
Позз
--- надополнето: 13 декември 2011 во 14:50 ---
Оставејте линк од некоја добра верзија на ЦС ако имте...
П.С Кајгана серверте ги дигнате пак или ?
Позз
само мене ми се дешава ли ова, од вчера сите сервери станаа со 1000-2000 пинг ????
Треба исто така да ги пишеш следниве шифриПишувам cl_sidespeed 9999 и пак не можам да се движам лево-десно, чаре?
Sorry, no-steam p47 clients are not allowed on this server ...
Зошо ова ми излагат кога пробувам да влезам на некој сервер ?
Коа викаш дека е полесно Т на инферно, ја аутоматски си помислуем дека никад не си играл CS.