Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
не знам да ти одговорам ама чуден си ми шо за ова прашање си отворил цела тема.. чоече имаме мислам форум за игри тука некаде, ако не знаеш каде е да ти даам линк? :)

Здраво,
Имам направено мој сервер за Counter Strike 1.6, и на лујге кои му немам дадено админ кога ќе се приклучат на серверот се админи, стварно не ми е јасно што се случува.
Доколу некој се разбира нека ми објасни.
Благодарам ...

Провери си ги addon-ите кои ги клаваш додека го правиш серверо. Отвори ги таму со Notepad и провери кај админи линијата што команда има. Веќе кога правиш сервер треба и тоа да го знаеш :)

Како да се приклучам на некој сервер, било кој. Нели треба прво да напишам "~" па после што? Може е смешно ова што го пишувам, ама прв пат играм онлајн па не знам како треба. Дај кажете. Поздрав
--- надополнето: Nov 14, 2011 6:03 PM ---
Оваа ли е таа 1.6 верзија. Нешто пишува NO-STEAM има ли ова некаква врска?

Attachments

• cs.png
    cs.png
    248,6 KB · Прегледи: 6
Да ми пратит некој линк од торент Counter Strike мрезно 1.6 поздрав :):)

Ако може некој да ми пушти линк за download на цс 1.6 за онлајн малце да попуцам и се што ми е потребно за онлајн :)

Како да ја подобрам графиката, некако ми сецка и не може далеку убаво да се видат луѓето? Има ли некој пач за тоа? И уште нешто, како да сменам од лева во десна рака, најдов еден куп совети на нет, ама никој не функционираше.

Ја симнав Counter Strike 1.6 од Замунда и тоа од поновите верзии,е сега проблемот е што кога ќе кликнам да барам сервери за да играм онлајн,ми дава листа на сервери на кои можам да се закачам и да играм мрежно.Меѓутоа тоа трае 2-3 дена,после на некаков начин како да ми се напикуваат во самата игра и можам да играм само на еден и единствен сервер,кликнам да барам сервери и оп,веднаш ме внесува во некаков си сервер и да,можам да играм,ама не е тоа тоа,па јас не сакам да играм само на еден сервер! и цело време така,се додека не ја преинсталирам играта ипак одново истиот проблем. Се работи можеби за некаков вирус или некој да пообјасни малце како да го решам проблемот,поздрав!

Нашите најдобри ЕНТИТИ се моментално во Кореа,само што го почнаа првиот натпревар од првенството повелете да гледате
hltv1.verygames.net:27053

Е добро де симни си кантерче 48 протокол,туку одложени се утакмиците на некое време ,снемало интернет ..:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom