Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
момци помош, инсталирав кантер после неколку год и палам цс се ОК идам connect ip и не ми прави loading....идам favorits адд сервер не ми го дава после во favorite што би можело да биде?

момци помош, инсталирав кантер после неколку год и палам цс се ОК идам connect ip и не ми прави loading....идам favorits адд сервер не ми го дава после во favorite што би можело да биде?
проба да реинсталираш може фали некој дел од играта или не ти е добра верзијата на кантер
симни си од инсомниа http://www.insomniapro.com/

Ја симав сега кантер ја инсталирав и кога ја пуштам ми појавува ерор со меморија нешто Less than 15mb.Имам повеќе од 50Gb слободно во дисковите меморија каде му фали меморија не сватив...

Еве и слика од проблемот...

counterstrikeeror.png

Me banira od eden zombi server и после 1 дена играта почна да ми се побркува на секое ново влегуванње или промена на мапа и сервер контролите ми се бришат името ми се менува во цензуриран и додека играм на чатот само пише ти си мало говно и ош некои работи ја избришав и пак ја инсталирав цс и пак иста песна контролите м исе бришат и името ме се менува при промена на мапа или сервер за играње.Што може да е проблемот и како да го осдстранам мала помош ?

дечки ако може помош,стално ми се појавува проблемов во последно време...значи можам да одам напред или лево но неможам накосо,што е проблемот и ако може да се реши без да ја бришам пошто имам мн сервери во фаворитс???
или ако може да се избрише ама да се зачуваат серверите во фаворитс???

Ќе ми објасни ли некој како да направам снапшот? Со F5 не бива, значи не се зачувуваат слики НИКАДЕ, со принт скрин во пејнт исто така не бива, кога ќе направам пејст црна е сликата. Ме банираа досега од два сервера и бараат скрин шот, не сум некое глупо детиште што игра со читови така да само SS ми треба, ама како!??!

Ќе ми објасни ли некој како да направам снапшот? Со F5 не бива, значи не се зачувуваат слики НИКАДЕ, со принт скрин во пејнт исто така не бива, кога ќе направам пејст црна е сликата. Ме банираа досега од два сервера и бараат скрин шот, не сум некое глупо детиште што игра со читови така да само SS ми треба, ама како!??!
Требаше нешто да се напиши во config.cfg. Ама не ми текнува што одамна ја немам играва, побарај на гугл има сигурно. Или инсталирај Fraps.

Луѓе имам проблем кога играм кантер можеби ќе играм одредено време а повеќе играм зомби сервери и по некое време од играта ми окочува играта никак неможам да ја изгасам и по одредено време како што стои играта окочена ми се рестартира ком.Во што може да е проблемот помош ако може????????

зошто неможам да пукам ?? :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom