- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 120
- Поени од реакции
- 93
ај еден линк да ја даунлоадирам cs
)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
провери си пп!ај еден линк да ја даунлоадирам cs)
Може ..многу лесно и едноставно...али ако влезат фазла од двајца ќе ви лагуе ептен..ако сеуште сакаш да праиш кажи ќе ти остам линкче..
od kaj da go simnam patchot za da igram na internet
Дечки ај помош малце околу Кантеров!
Значи нејќе ама никако нејќе да тргне на OpenGl,на Software e ok али на највисока резолуција вади 40фрејма и ужасно ме нервира!
Пробав секако,со копирање на .dll OpenGL фајлот во Кантер фајлот и такви други курци палци еден куп,Vsync е исто така исклучен!
Пецко е Core 2 Duo и да не редам спецификации,повеќе од доволно е за Кантер побарувањата.....него шо е финтава шо нејќе со OpenGL да тргне?
Инсталирај или преинсталирај драјверите за графичката. Во мое време, тоа беше.)))
Дечки ај помош малце околу Кантеров!
Значи нејќе ама никако нејќе да тргне на OpenGl,на Software e ok али на највисока резолуција вади 40фрејма и ужасно ме нервира!
Пробав секако,со копирање на .dll OpenGL фајлот во Кантер фајлот и такви други курци палци еден куп,Vsync е исто така исклучен!
Пецко е Core 2 Duo и да не редам спецификации,повеќе од доволно е за Кантер побарувањата.....него шо е финтава шо нејќе со OpenGL да тргне?