Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
ај ве молам ако може некој да ми даде линк да симнам аимбот(free download) и да ми каже како се користи???

ај ве молам ако може некој да ми даде линк да симнам аимбот(free download) и да ми каже како се користи???

Го има секоја кантер од 1.5 наваму. Само треба да нишаниш во глава и лев клик.

до интенетот е..и ја имам кабелски и за кур не го бива..поготово за cs :pos2:

да ми даде некој линк мапи да симнам некои понови. јас ги имам основните. и да може со ботови да се играат

Линкче за даунлоад на кантер 1.6 , и пач , според вас кој е најдобар тај ми го пратете , инбокс ..
Ви Благодарам Однапред!!

Момци, зошто на MAX арените немам лаг, а на 5нет имам лаг ?? и на сите други ?? само на MAX Серверите немам лаг .. а интернет имам од Кабелнет ..
помош ??

Дечки имам еден проблем околу cs ..... Кога сакам да подесам графика на Open Gl не сака може ли некој да ми помогне ... да објасни како да го решам проблемот .... Однапред ви Благодарам :)

Дечки имам еден проблем околу cs ..... Кога сакам да подесам графика на Open Gl не сака може ли некој да ми помогне ... да објасни како да го решам проблемот .... Однапред ви Благодарам :)

Мислам дека е до графичката , треба да инсталираш драјвери или така нешто ...;))

Момци, оти не ми ја фајќе „шифрата“ за на КОСО ?? :))
cl_sidespeed 9999 и пак не биваа... :) помош?

Момци, симнав од замунда CS 1.6 Server Edition али кога ќе пробам да се ставам на серверот вика дека cd key е невалиден. Укуцан ми е 5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY, пробав и со AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAAA и EEEEE-EEEEE-EEEEE-EEEEE-EEEEE али не работат. Друг некој сериски?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom