Помош околу Counter-Strike (општо)

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Како се решаваше овој проблем, дали знае некој za canter 1.6.jpg

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
момци помош, инсталирав кантер после неколку год и палам цс се ОК идам connect ip и не ми прави loading....идам favorits адд сервер не ми го дава после во favorite што би можело да биде?

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
момци помош, инсталирав кантер после неколку год и палам цс се ОК идам connect ip и не ми прави loading....идам favorits адд сервер не ми го дава после во favorite што би можело да биде?
проба да реинсталираш може фали некој дел од играта или не ти е добра верзијата на кантер
симни си од инсомниа http://www.insomniapro.com/

С

сашенко

Гостин
Ја симав сега кантер ја инсталирав и кога ја пуштам ми појавува ерор со меморија нешто Less than 15mb.Имам повеќе од 50Gb слободно во дисковите меморија каде му фали меморија не сватив...

Член од
17 мај 2010
Мислења
217
Поени од реакции
27
Me banira od eden zombi server и после 1 дена играта почна да ми се побркува на секое ново влегуванње или промена на мапа и сервер контролите ми се бришат името ми се менува во цензуриран и додека играм на чатот само пише ти си мало говно и ош некои работи ја избришав и пак ја инсталирав цс и пак иста песна контролите м исе бришат и името ме се менува при промена на мапа или сервер за играње.Што може да е проблемот и како да го осдстранам мала помош ?

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
дечки ако може помош,стално ми се појавува проблемов во последно време...значи можам да одам напред или лево но неможам накосо,што е проблемот и ако може да се реши без да ја бришам пошто имам мн сервери во фаворитс???
или ако може да се избрише ама да се зачуваат серверите во фаворитс???

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Ќе ми објасни ли некој како да направам снапшот? Со F5 не бива, значи не се зачувуваат слики НИКАДЕ, со принт скрин во пејнт исто така не бива, кога ќе направам пејст црна е сликата. Ме банираа досега од два сервера и бараат скрин шот, не сум некое глупо детиште што игра со читови така да само SS ми треба, ама како!??!

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Ќе ми објасни ли некој како да направам снапшот? Со F5 не бива, значи не се зачувуваат слики НИКАДЕ, со принт скрин во пејнт исто така не бива, кога ќе направам пејст црна е сликата. Ме банираа досега од два сервера и бараат скрин шот, не сум некое глупо детиште што игра со читови така да само SS ми треба, ама како!??!
Требаше нешто да се напиши во config.cfg. Ама не ми текнува што одамна ја немам играва, побарај на гугл има сигурно. Или инсталирај Fraps.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Луѓе имам проблем кога играм кантер можеби ќе играм одредено време а повеќе играм зомби сервери и по некое време од играта ми окочува играта никак неможам да ја изгасам и по одредено време како што стои играта окочена ми се рестартира ком.Во што може да е проблемот помош ако може????????

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
зошто неможам да пукам ?? :confused:

~DaRko

Поштен лопов
Член од