Помош! - ми треба одредено дело/проект...

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
ми треба состав на теми Времето е неподмитлив судија ( да се однесува на времето како можност за промена на вкусот кон литературата ) и Човекот е секаде човек ( да се однесува на човекот во различните литератури ) за утре ми е ако може некој да помогне фала однапред :)

ми треба состав на теми Времето е неподмитлив судија ( да се однесува на времето како можност за промена на вкусот кон литературата ) и Човекот е секаде човек ( да се однесува на човекот во различните литератури ) за утре ми е ако може некој да помогне фала однапред :)
покасно да си пишел...ништо тука...барај друг начин

Неможев да најдам тема баш македонски јазик теми состави, и затоа ја отворив оваа..

Ве молам итно ми требаат

1.Ликот на чичко Горио

2. Смртта на Иван Илич

3. Злосторство и казна

ВЕ МОЛАМ МНОГУ МИ Е ИТНО ФАЛА МНОГУ ОДНАПРЕД!

или помагај или не се бламирај извини ама ако можеш да бидеш од помош ќе ти бидам благодарен ако не ..
Муабетот ми е - по којзнае кој пат отворате вакви теми кои веднаш потоа или ви ги бришат, или ви ги спојуваат со веќе постоечката. Не можам да сфатам зошто не ја користите Search опцијата пред да отворите тема?

Муабетот ми е - по којзнае кој пат отворате вакви теми кои веднаш потоа или ви ги бришат, или ви ги спојуваат со веќе постоечката. Не можам да сфатам зошто не ја користите Search опцијата пред да отворите тема?

Те разбирам шо сакаш да потенцираш, пред да се надогради странава ми работеше Search опцијата сега не, незнам кој е проблемот..

Неможев да најдам тема баш македонски јазик теми состави, и затоа ја отворив оваа..

Ве молам итно ми требаат

1.Ликот на чичко Горио

2. Смртта на Иван Илич

3. Злосторство и казна

ВЕ МОЛАМ МНОГУ МИ Е ИТНО ФАЛА МНОГУ ОДНАПРЕД!
ПП

Луѓе ќе може на кратко некој ако ја читал “Крвава Кошула“ од Рајко Жинзифоф да ми раскаже за што се раскажува во поемата .. фала однапред

некој да не ја има мојата борба од хитлер во пдф формат или по торенти, да ми ја прати.

Ај ваљда ќе се најде некој што би знаел.

Каде, значи во која библиотека, или интернет на pdf, и дали воопшто би можел да најдам книги со религиозна содржина, односно Светите книги од повеќе религии, Библијата, Куранот, Будистички, Хинду книги, све, све значи, кај би можеле да се најдат?

Каде, значи во која библиотека, или интернет на pdf, и дали воопшто би можел да најдам книги со религиозна содржина, односно Светите книги од повеќе религии, Библијата, Куранот, Будистички, Хинду книги, све, све значи, кај би можеле да се најдат?

иди во библиотеката наспроти мавровка, или на филозофски провери

па библијата ја имаш по книжари по такви места само со скратена содржина...такви хинду буди и тие ги имаш на саем такви имаше ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom