Помош! - ми треба одредено дело/проект...

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Значи вака дечки нешто компјутерот не ми е како што треба па ќе ве молам ако сакате од овој линк
http://downloadbee.com/По-погребот-software-mk.html
да ја сметните книгата По погребот од Агата Кристи ( целосно е бесплатно ) и да ја снимите во Word или било како да ми ја постирате. ВЕ МОЛАМ И ОДНАПРЕД ВИ БЛАГОДАРАМ

Те услужи некој, ти ја прати? Да знам дали да ти ја пратам...
А мене да ми помогните... Ми треба анегдота на англиски... Има некој некогаш воопшто пишувано?

не барам баш помош за дело /проект ..туку барам помош за обработка т.е треба да обработам 4 песни од лектирата мак.нар. песни... и сеа незнам како се обработува т.е сум заборавил ...-што како тоа мотив ,тема ,слики како идеше ...фалаа :)

Ако може да ми направи некој анализа на Едуар Мане - Појадок на Трева, или пак некоја друго уметничко дело само да не биде на Монализа и слично. Помогнете ве молам! :)

Еве сега. Кажи само за кога ти треба :)

За утре ми треба, а јас имам уште 100предмети за ученје, ве молам помогнете! Ако може за Појадок на трева анализа. Би бил заблагодарен многу!

Еве...сам ќе си преведуваш

Се ова за Појадок на трева, така?
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 23:26 ---
Еве...сам ќе си преведуваш

Ама мене ми треба и димензии на сликата, и дали била со природни или какви ти ја знам бои..

Добро, не знам колку години имаш, ама стварно очекуваш некој твојата работа да ја заврши место тебе?

Добро, не знам колку години имаш, ама стварно очекуваш некој твојата работа да ја заврши место тебе?

Само побарав помош.

Се ова за Појадок на трева, така?
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 23:26 ---

Ама мене ми треба и димензии на сликата, и дали била со природни или какви ти ја знам бои..

208x264, масло... читај малку. Инаку таму ти е објаснето што сакал да постигне со сликата и кои други дела може да се споредат со неа (од каде црпи мотиви). Со copy/paste ништо не правиш. Анализа на дело, текст/слика/видео/музика, не се прави со препишување. Ако буквално го препишеш тоа горе, тој што ќе те слуша ќе мисли дека си завршил 3 академии, па дури тогаш ќе си го добиеш. Прочитај убаво што пишува, после состави свое мислење.

208x264, масло... читај малку. Инаку таму ти е објаснето што сакал да постигне со сликата и кои други дела може да се споредат со неа (од каде црпи мотиви). Со copy/paste ништо не правиш. Анализа на дело, текст/слика/видео/музика, не се прави со препишување. Ако буквално го препишеш тоа горе, тој што ќе те слуша ќе мисли дека си завршил 3 академии, па дури тогаш ќе си го добиеш. Прочитај убаво што пишува, после состави свое мислење.

Да да тоа и ќе го правам, иначе фала ти многу!

Ако имате матријал за Уметноста во ренесансата на мекедонски ќе ми бидит добредојден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom