Помош! - ми треба одредено дело/проект...

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
zapisanite narodni umotvorbi se ogledalo na dusata na covekot
--------------------------------------------------------------
Sovremenata umetnost go cuva kodot na narodnite umotvorbi
--------------------------------------------------------------
Neso pomos za ovie 2 temi? Ako ima nekoj sostavi ili so bilo....ili samo sovet sto da se pisi vo voved,glaven del i zaklucok?

Fala odnapred:smir:

Не треба си напишав. Но во последно време мн се пасивни членовите воопшто не помагаат шејм он ју!
Можи ли да добијам и јас материјал за Глас од рајко жинзифов?
Фала многу :wink:

Да ми препорачате некоја добра библиотека да се зачленам кај што имаат убави книги за читање така филозофски во стилот на Пабло Куељо и слично... :)

Или ако е некој љубезен од околината на Скопје да ми позајми некоја книга у ваков стил ке му бидам уште повеќе заблагодарен... :smir: :smir:

Да ми препорачате некоја добра библиотека да се зачленам кај што имаат убави книги за читање така филозофски во стилот на Пабло Куељо и слично... :)

Или ако е некој љубезен од околината на Скопје да ми позајми некоја книга у ваков стил ке му бидам уште повеќе заблагодарен... :smir: :smir:
http://www.4shared.com/dir/13763517/7c70066d/sharing.html

Било што колку толку за било кое од делава по можност до утре некој ако има нешто
Врисок-Едвард Муак
Катедралата во Руен - Клод Моне
Ева не ги слуша лажговците - Пол Гоген
Бакнеж - Густав Клинт
Ready Made - Марсел Душама

help :)

Може ли да ми помогнете во врска со ''Парите се отепувачка'' ''Бегалка'' и ''Печалбари'' ми треба до вторник ве молам ако може сега за да повежбам барем викендов. Фала однапред :)

Moze li pomos za ''Pecalbari'', ''Begalka'' i ''Parite se otepuvacka'' ve molammm mi treba itno :(

Како на литературно македонски би го превеле зборот gargoyle?

Едно прањање: Каде можам да ја најдам книгата "Грофот од Монте Кристо"???

Едно прањање: Каде можам да ја најдам книгата "Грофот од Монте Кристо"???
Ти врши работа на англиски ???
Ако сакаш на македонски, по библиотекиве ке си провериш, на нет тешко да ја најдеш.

Рајко Жинзифов - Глас..анализа за песнава, било што?

Ми треба есеј, може било која тема поврзана со литература, филозофија, уметност.
Однапред фала

Ти врши работа на англиски ???
Ако сакаш на македонски, по библиотекиве ке си провериш, на нет тешко да ја најдеш.
Слабо стојам со англискиов. На српски ја најдов, ама дознав дека и на македонски имало...

Ми треба опис на ликот чичко Горио од Балзак , ''Зосторство и казна" - ликот на Роскољников во романот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom