Помош! - ми треба одредено дело/проект...

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
есеј од 200-250 збора : кога простуваме сме помудри

"ослободувањето од тагата-ослободувањето од гревот"..злосторство и казна.. фала.

Есеј на тема: Како лесно се промаршува животот

СОСТАВ, ИТНО

Здраво,
Ми треба состав за писмена работа за "Цар Едип" ако имат некој состав нека ми пратит итно е, ми требат за утре....:drk:

Mi treba neshto za "makedonska varijanta na crkovno slovenskiot jazik"
fala:smir:

Ај помош ми требаат теми за ..

- Јоаким Крчовски и слово заради завист
- Јордан Хаџи Константинов - Џинот

Ај помош ми требаат теми за ..

- Јоаким Крчовски и слово заради завист
- Јордан Хаџи Константинов - Џинот

Оди на 35 страна имаш за првото јас ставив нешто може ќе ти послужи не е цел состав малку помош колку за инспирација да напишеш нешто.

Мене ми треба анализа, состав, белешки било што за песната Глас на Рајко Жинзифов, на пп молим лепо (најкасно сабота навечер):pipi:

dali kje mozis da mi go pratis sostavot itno mi e za pismena. mozes i preku msn.te add:elena_gorgioska@hotmail.com.fala odnapred

Нешто за Чичко Горио?:nesum:

И Ана Каренина плс :) :)

Мене ми треба анализа, состав, белешки било што за песната Глас на Рајко Жинзифов, на пп молим лепо (најкасно сабота навечер):pipi:

Не треба си напишав. Но во последно време мн се пасивни членовите воопшто не помагаат шејм он ју!

Ако има некој од форумов состав или што било слично за Сид или Тартиф ќе ве молам на ПП.Бтв ми требаат состави за писмена така да секоја помош е добредојдена,ви благодарам:smir:

Ако има некој од форумов состав или што било слично за Сид или Тартиф ќе ве молам на ПП.Бтв ми требаат состави за писмена така да секоја помош е добредојдена,ви благодарам:smir:

Vidi na pp, stignato ti e za Tartif i za Sid

Ако има некој нешто на форумов за "Печалбари" - Антон Панов, "Парите се отепувачка" - Ристо Крле и "Чорбаџи Теодос" - Васил Иљоски. Тоа ми се теми за писмена па ако има некој нека прати на ПП. Секоја помош е добредојдена. Фала однапред ! :smir:

Ако има некој нешто на форумов за "Печалбари" - Антон Панов, "Парите се отепувачка" - Ристо Крле и "Чорбаџи Теодос" - Васил Иљоски. Тоа ми се теми за писмена па ако има некој нека прати на ПП. Секоја помош е добредојдена. Фала однапред ! :smir:

види си пп

Состав за џинот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom