Помош! - ми треба одредено дело/проект...

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Јас знам да зборувам германски, ама не знам да пишам (неписмен германец сум).
Was wolst du?
Biteshon, ich kann probiren dir hellfen.

Луѓе една информација... во кои книжари може да се најде Диво Месо од Горан Стефановски, и колку кошта одприлика?
Ми треба итно деновиве, ја барав и во pdf формат, ама ја нема :(

Луѓе една информација... во кои книжари може да се најде Диво Месо од Горан Стефановски, и колку кошта одприлика?
Земи ја од библиотекиве, сигурно ја имаат таму.

Тешко да ја најдеш. Откога почина се се испродаде низ книжарите и јас ја барав. Инаку Табернакул ја печати така да веројатно таму прво ќе ја донесат, најубаво да си појдеш да прашаш кога отприлика.

Дали некој ги има овие два дела од серијалот Самрак? Поточно Самрак и Зазорување ми се потребни, со акцент ставен во потрагата на Самрак, може и трајна размена или откупување. Ви благодарам

Attachments

• samrak.jpg
    samrak.jpg
    12,2 KB · Прегледи: 0
  • zazoruvanje.png
    zazoruvanje.png
    53,6 KB · Прегледи: 0
Ми треба хитно Хари Потер и пламениот пехар (тоа е четвртиот дел) дали ја продава некој или знаете каде би можел да ја најдам на македонски јазик.
Исто така и Господар на прстените- трите дела.

Голем дел од членовите што ги пишуваа рецензиите веќе одамна не се на форум. При крај спласна ентузијазмот и не успеавме. Иако, би била среќна да се формира нов тим и да се комплетира, па еве отворена покана ако некој има желба слободно нека ми пише.

Голем дел од членовите што ги пишуваа рецензиите веќе одамна не се на форум. При крај спласна ентузијазмот и не успеавме. Иако, би била среќна да се формира нов тим и да се комплетира, па еве отворена покана ако некој има желба слободно нека ми пише.
Сакав да ги видам барем насловите, не мора рецензија ама гледам не е завршена темата.

Сакав да ги видам барем насловите, не мора рецензија ама гледам не е завршена темата.

Не беа уште одлучени насловите за другите категории ми се чини, постапно работевме. Треба да се разбуричкам во пораки, ако ги најдам ќе ти ги пратам.

Може наивен пост, го пишувам без да напраам сам потрага (физички), ама пишав на google и не вади резултат од некоја македонска online продавница за книги...дали ја има "Медитации" од Марко Аурелиј на македонски јазик и каде?
Мислам на квалитетно издание, нормално.

Dali nekoj ja ima knigata 1000 golovi moša ili montevideo bog te video mi trebaat da gi kupam?

Decki kaj moze da ja najdam cela kniga, online samo preview od 60tina strani ja ima
Izdadena e od Macedonian Information Centre 2013, ama stranata ne im e apdejtirana cela dekada
scribd vika ja ima cela ama ne mi prifaka visa electron za so akaunt da se simne

The Name Issue Revisited, an Anthology of Academic Articles

bg1.png

king killers chronicles дали е преведена на Македонски? Tnx.

Има ли некој есеј на некоја од овие теми или некој друг за Кандид:
1. Кандид тогаш и денес
2. Кандид надополнет со ______ (лик по избор)
3. Човекот е разумно суштество и никогаш не треба да прифати заблуди и лаги, на патот кон борбата помеѓу доброто и злото

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom