Земи ја од библиотекиве, сигурно ја имаат таму.Луѓе една информација... во кои книжари може да се најде Диво Месо од Горан Стефановски, и колку кошта одприлика?
Ми треба итно деновиве, ја барав и во pdf формат, ама ја нема
Тешко да ја најдеш. Откога почина се се испродаде низ книжарите и јас ја барав. Инаку Табернакул ја печати така да веројатно таму прво ќе ја донесат, најубаво да си појдеш да прашаш кога отприлика.Луѓе една информација... во кои книжари може да се најде Диво Месо од Горан Стефановски, и колку кошта одприлика?
Ми треба итно деновиве, ја барав и во pdf формат, ама ја нема
@Вокерка Зошто не сте ја довршиле темава? https://www.forum.kajgana.com/threads/Кајганџиски-книжевнички-каталог.69512/
Сакав да ги видам барем насловите, не мора рецензија ама гледам не е завршена темата.Голем дел од членовите што ги пишуваа рецензиите веќе одамна не се на форум. При крај спласна ентузијазмот и не успеавме. Иако, би била среќна да се формира нов тим и да се комплетира, па еве отворена покана ако некој има желба слободно нека ми пише.
Не беа уште одлучени насловите за другите категории ми се чини, постапно работевме. Треба да се разбуричкам во пораки, ако ги најдам ќе ти ги пратам.Сакав да ги видам барем насловите, не мора рецензија ама гледам не е завршена темата.