Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Xxwo45q.png

Ова Display Mode не треба да ти е Normal, туку тоа другото, како и да беше, Landscape ли...

Имам нормал и widescreen, и на ова второво само една резолуција имам 1280 x 720, и многу е чудна сликата, али ваљда јебига мора да е таква пошо до мониторот е изглеа. Фала сепак.

Имам нормал и widescreen, и на ова второво само една резолуција имам 1280 x 720, и многу е чудна сликата, али ваљда јебига мора да е таква пошо до мониторот е изглеа. Фала сепак.

Пробај на OpenGL или на D3D. И провери дали имаш инсталирано официјални драјвери за графичката.

Здраво дечки. Ми треба мала помош за Medal of honor warfighter, кога ке ја вклучам играта се појавува следното(сликата), инаку имам Directx 11 инсталирано незнам каде е проблемот?? ве Молам ако знај некој нека пиши, фала ви поздраВ

m49r.jpg

Предлог нешто стратегија налик на age of empires ама со тематика втора светска војна. Фала. :)

Предлог нешто стратегија налик на age of empires ама со тематика втора светска војна. Фала. :)

Rise of Nations , иако се почнува од камено време шо се вика, брзо се напреднува до 20ти век каде имаш тенкови авиони бродови.... пробај ја .
Да не ти ја спомнувам Red Alert сигурно си ја играл...

Rise of Nations , иако се почнува од камено време шо се вика, брзо се напреднува до 20ти век каде имаш тенкови авиони бродови.... пробај ја .

Првата сум ја играл, сум ја скапувал. Red Alert не, ќе ја пробам. Фала.

Првата сум ја играл, сум ја скапувал. Red Alert не, ќе ја пробам. Фала.

Што си пропуштил незнаеш... Една од најдобрите на сите времиња.. саундтракот е нај bad ass што некогаш бил направен , гејмплејот е исто врв ..... двојката е нај нај, но вреди да си ги одиграш и кецот и тројката.... GG

на демово за Castlevania LoS 2, koa мењам резолуција/ефекти... стискам ''apply changes'' и тука се укочува скроз...? а и џоистиков не ми го детектира...?

здраво некој да ми каже начин како да направам да работи хаулин на windows 7 ????????? itno mi e

Едно прашање... Дали некој ја играл или ја игра METRO 2033 на PS3..?
Кај мене се случува чудна работа... Ја ставам на PS3 и кога ја пуштам бара некоја инсталација...ОК... Се инсталира и играта автоматски се пушта, може да се игра без проблем, но кога ќе ја исклучам и нареден пат кога ќе сакам да ја играм, веќе не се пушта... Несака за жива глава, само стои црн екран... Ја избришав, ја преинсталирав, пак се пушти и пак од почеток бидејќи сејфовите не сакаше да ги препознае...и пак се играше, се додека не ја искључив и пак да ја пуштам пак несака... Имал ли некој ваков проблем со оваа игра...? Прашувам за играва за PS3, а не за PC...
Ако некој го знае проблемот и го решил би го замолил да ми го каже...

Фала...

ДА ВЕ ПРАШАМ НЕШО МН СУМ ЗАНЕСЕН ВО GTA4 ИМАМ СПУШТАНО МНОГГГУУ Linko-ви но сите бараат CD А јас незнам мн,мн,мн на Daemon TOOLS да работам и да Режам,или Инсталирвам на таа програма, затоа ако имате ако можете да ми дадете некој линк од GTA4 Да го спуштам,и инсталирам но не да бара CD туку само инсталл и ПЛЕЈ ! ???

Ја играл ли некој MASS EFFECT 3 на PS3..? Ја нема за симнување... на RARBG ја најдов, ама пишува дека се пушта со TRUE BLUE... Што е тоа...? Ако знае некој нека ми објасни ако сака...

empire earth probaj ja isto

Вака, брат ми ја игра некоја си Minecraft игра, и од некаде најде некој premium акаунт и се` беше во ред, до моментот кога јас нешто му чепнав :mad:
Во некои опции (на зафрканција) му чепнав да биде подесено на најновата верзија од играта и од тој момент не сака да се логира.
Како може да се врати во нормала играта и повторно да се игра?

ps: се надевам дека колку-толку ќе сфатите што напишав :unsure:

Vaka ja simnav MAFIA 2 ja instalirav, krakuvav i pocnav da ja igram. Naredniot den pak ja igam i ja igrav taka edno 30min i mi se iskjuci i se pojavi onaa close the program.. :) pls pomognete ako znaete vo so e problemot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom