Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Антивирусо ти бриши го бриши rid.dll тое е фајл од кракот и не можиш да ја стартуваш играта

Симнах ја фифа 14 од zamunda.net ама нешто неќе да ми ја уклучи...
на замунда пиша дека вака се инсталирува

1. Преместете папката с играта в подходјашта за вас директорија.

2. Разпаковајте Update в папката с играта и стартирајте FIFA_14_Update.

3. Копирајте с'д'ржанието на папка "Crack" в директоријата на играта.

јас го направих тоа, и кога идам да стартувам ми вели
Untitled.png
ај помош

Затоа што ти недостасува овој dll фајл.. d3dx9_43.dll . Јас ти го најдов само треба да го симнеш http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_43

прво откако ќе го симнеш копирај го и влези во

1. Мy Computer
2. Local disk (c)
3. Windows
4. Sistem32 ( тука ќе го ставиш )

им работи некогаш така, ако нејќе само директ икс инсталирај и толку.. и зашто на гугл не пишеш едноставно? :/

Дечки ако може помош околу инсталирањето на новиот patch 2.0 или 2.1 за pes 2014 конкретно не може да го прифати пачот би ви бил благодарен ако ми помогнете (Проблемот е во тоа што неможе да ми излезе фолдерот кај што треба да се копираат деловите од пачот)

Емулатор за PS1 игри? Знам дека има милион по google, ама ми треба нешто проверено. Што да симнам, као да го инсталирам и од кај да ги барам игрите после? За windows 7 се работи.

Пак ќе напоменам, пишувам тука пошто ми треба нешто проверено, нешто од искуство што е препорачано.

Емулатор за PS1 игри? Знам дека има милион по google, ама ми треба нешто проверено. Што да симнам, као да го инсталирам и од кај да ги барам игрите после? За windows 7 се работи.

Пак ќе напоменам, пишувам тука пошто ми треба нешто проверено, нешто од искуство што е препорачано.

Порано користев PSX Emulator (ePSXe) и задоволен бев од него.
Тогаш користев XP, на windows 7 не сум пробал како ќе работи, но не би требало да ти прави проблем.

Игрите ги играв директно од CD.
По торентиве треба да има игри за PS1, па преку виртуален драјв би можел да ги играш.

Порано користев PSX Emulator (ePSXe) и задоволен бев од него.
Тогаш користев XP, на windows 7 не сум пробал како ќе работи, но не би требало да ти прави проблем.

Игрите ги играв директно од CD.
По торентиве треба да има игри за PS1, па преку виртуален драјв би можел да ги играш.

Доволно е само ePSXe да го симнам и инсталирам? Ништо друго не ми треба?

Дечки знае некој зошто ова ми го појавува кога ќе ја пуштам F1 13?

lxi-Untitl.png

На 12-ката го немав овој проблем, и вчера ја симнав 12-ката да ја играм и за неа истово ми го покажуваше...Чаре?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom