Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не можам МАМЕ 32 да ја најдам. Помош некој ?![]()
Еве што имам од Telltale Games..Незнам дали ке има некој доброволец да ми испрати фајловите од одлуките за The Walking Dead Season 2 и The Wolf Among Us бидејќи го форматираф компјутерот а не ги зачував и сега незнам дали ке можам да играм. Па ако има некој што нема да му е тешко да ми ги прати.
Благодарам однапред.
до толку ми е слаба графиката да неможам дури да играм Дота 1
Intel(R) 82945G Express Chipset Family ..
RAM: 1 GB
да го еем, fps на дота ми е 10тина..неможам да играм, сецка.. шо е финтата ?
Здраво. Ја инсталирав Battlefield 3 на лап топов и ја играм преку Ориџин. Играта два три дена си шибаше топ си лизгаше и на кампања и на мултиплеер и денес ја пуштам и целата сецкаше како да ја играм на пресилна графика а графиката си е иста не е сменета. Пробав намалив графика исти ташак. Ако има некое решение некој би било одлично да не праам реинстал.
Еве ми ја конфигурацијата:
- Intel Core i5-3230M
- 4 GB DDR3 RAM
- 750 GB HDD
- AMD Radeon 8750M - 2GB
Па загрева онака најнормално коа ја цепав плус имам и кулер одоздола така да не верувам дека до тоа е проблемот.
Па загрева онака најнормално коа ја цепав плус имам и кулер одоздола така да не верувам дека до тоа е проблемот.
Драјвери нешто ако си инсталирувал, па може почнала играта да ти се уклучува преку Intel HD4000 наместо AMD 8750M. Провери која графичка ти работи додека играш
Пробај преинсталирај го драјверот и рачно намести BF3 да ти работи на High Performance.Да, мислам дека ова е проблемот. Ама незнам како да проверам со која графичка ми работи БФ3 ми вика Catalyst Control Center cannot be started ...