Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам МАМЕ 32 да ја најдам. Помош некој ? :D

Не можам МАМЕ 32 да ја најдам. Помош некој ? :D

@Kasabian

http://www.romnation.net/srv/emulators/5/mame/MAME32-v0-90-for-Windows.html

Од кога ќе го екстрактираш, треба само да симнеш neogeo.zip и да го туриш во roms фолдерот. Истотака и .zip игрите што ќе ги симнеш треба да таму да идат (у случај да не знаеш) :D

Незнам дали ке има некој доброволец да ми испрати фајловите од одлуките за The Walking Dead Season 2 и The Wolf Among Us бидејќи го форматираф компјутерот а не ги зачував и сега незнам дали ке можам да играм. Па ако има некој што нема да му е тешко да ми ги прати.
Благодарам однапред.

Незнам дали ке има некој доброволец да ми испрати фајловите од одлуките за The Walking Dead Season 2 и The Wolf Among Us бидејќи го форматираф компјутерот а не ги зачував и сега незнам дали ке можам да играм. Па ако има некој што нема да му е тешко да ми ги прати.
Благодарам однапред.
Еве што имам од Telltale Games..

Attachments

до толку ми е слаба графиката да неможам дури да играм Дота 1 :X3::facepalm:
Intel(R) 82945G Express Chipset Family ..
RAM: 1 GB
да го еем, fps на дота ми е 10тина.. :D неможам да играм, сецка.. шо е финтата ?

до толку ми е слаба графиката да неможам дури да играм Дота 1 :X3::facepalm:
Intel(R) 82945G Express Chipset Family ..
RAM: 1 GB
да го еем, fps на дота ми е 10тина.. :D неможам да играм, сецка.. шо е финтата ?

Немаш (посебна) графичка. Имаш основна колку за да работи дисплејот.

Znaci takva glupost mi se sluci da od koga ja prevrtev gta san andreas na mestata kade so mozhe da se igra kosarka poveke nema topka bukvalno nikogash vase mislenje okolu ova?

Здраво. Ја инсталирав Battlefield 3 на лап топов и ја играм преку Ориџин. Играта два три дена си шибаше топ си лизгаше и на кампања и на мултиплеер и денес ја пуштам и целата сецкаше како да ја играм на пресилна графика а графиката си е иста не е сменета. Пробав намалив графика исти ташак. Ако има некое решение некој би било одлично да не праам реинстал.

Еве ми ја конфигурацијата:

• Intel Core i5-3230M
  • 4 GB DDR3 RAM
  • 750 GB HDD
  • AMD Radeon 8750M - 2GB

Здраво. Ја инсталирав Battlefield 3 на лап топов и ја играм преку Ориџин. Играта два три дена си шибаше топ си лизгаше и на кампања и на мултиплеер и денес ја пуштам и целата сецкаше како да ја играм на пресилна графика а графиката си е иста не е сменета. Пробав намалив графика исти ташак. Ако има некое решение некој би било одлично да не праам реинстал.

Еве ми ја конфигурацијата:

• Intel Core i5-3230M
  • 4 GB DDR3 RAM
  • 750 GB HDD
  • AMD Radeon 8750M - 2GB

Да не ти прегрева лаптопот?

Па загрева онака најнормално коа ја цепав плус имам и кулер одоздола така да не верувам дека до тоа е проблемот.

Па загрева онака најнормално коа ја цепав плус имам и кулер одоздола така да не верувам дека до тоа е проблемот.

Кулерот нема да ти врши никаква улога ако не ти се исчистени внатрешните кулери/решетки во лаптопот. Провери преку HWMonitor како се движат температурите. Исто, види да не се смениле некако (преку апдејт или не се зачувале) видео сетинзите на играта.

Драјвери нешто ако си инсталирувал, па може почнала играта да ти се уклучува преку Intel HD4000 наместо AMD 8750M. Провери која графичка ти работи додека играш

Драјвери нешто ако си инсталирувал, па може почнала играта да ти се уклучува преку Intel HD4000 наместо AMD 8750M. Провери која графичка ти работи додека играш

Да, мислам дека ова е проблемот. Ама незнам како да проверам со која графичка ми работи БФ3 ми вика Catalyst Control Center cannot be started ...

Да, мислам дека ова е проблемот. Ама незнам како да проверам со која графичка ми работи БФ3 ми вика Catalyst Control Center cannot be started ...
Пробај преинсталирај го драјверот и рачно намести BF3 да ти работи на High Performance.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom