POS-51
Infinity Driver
7Имаш XP или 7?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
7Имаш XP или 7?
Абе ја купи братми -.- не се инсталира ваљда е недорежена..некој проблем се јавува -.-Таго Маго - 50 денари![]()
ХАХАХААХАХХАХААбе ја купи братми -.- не се инсталира ваљда е недорежена..некој проблем се јавува -.-
Иначе ја купив 100 денарисо опакофка и сликичка
![]()
![]()
Помал брат,тоа е тоа..него му е за тоа југото 600 што кревало -.-ХАХАХААХАХХАХАЗа срањето ни 10 денари не давам али коа ќе напне :S
Помал брат,тоа е тоа..него му е за тоа југото 600 што кревало -.-
Не знам дали е во ова проблемот оти јас уште ја спуштам, ама прочитав дека ако имаш проблем со loading скринот, треба да го исклучиш firewall-от. Пробај така.Ај некој од вас што ја снимил Мax Payne 3 P2P верзијата од замунда нека помогне околу кракувањето.
Некако лоадингот ми е вечен. Се обидов преку следење инструкции, ама изгледа нешто не сум разбрал добро.
Симни си ја Black Box и играјАј некој од вас што ја снимил Мax Payne 3 P2P верзијата од замунда нека помогне околу кракувањето.
Некако лоадингот ми е вечен. Се обидов преку следење инструкции, ама изгледа нешто не сум разбрал добро.
Симни си ја Black Box и играј![]()
Не знам дали е во ова проблемот оти јас уште ја спуштам, ама прочитав дека ако имаш проблем со loading скринот, треба да го исклучиш firewall-от. Пробај така.
па јас на i7 за одприлика 2 саати ја инсталиравBlack Box за брзо се инсталира?
Оти ги имав спуштено Black Box верзиите од MW3 и Тhe Run, цел ден ги чекав да се инсталираат.
Ако може да ми кажиш, колку време ја инсталираше?Го решив. Ја блокирав целосно со Firewall и се пушти.
Ако може да ми кажиш, колку време ја инсталираше?
Не знам дали да ја спуштам Black Box, некако многу време за инсталација треба.
А да пробаш да го исклучиш интернетот пред да ја уклучиш играта и да не блокираш firewallПа не многу. 20мин+- ако ме бива за какво такво погодување на време.
Како да ја блокирам играва(MP 3) преку Firewall на XP.
На Win 7 e Windows Firewall > Advanced Settings > Outbound Rules > New Rule итн итн.
Како да го направам истово, ама на XP?