Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Таго Маго - 50 денари :D
Абе ја купи братми -.- не се инсталира ваљда е недорежена..некој проблем се јавува -.-
Иначе ја купив 100 денари :D со опакофка и сликичка :D :pos:

Абе ја купи братми -.- не се инсталира ваљда е недорежена..некој проблем се јавува -.-
Иначе ја купив 100 денари :D со опакофка и сликичка :D :pos:
ХАХАХААХАХХАХА :D За срањето ни 10 денари не давам али коа ќе напне :S

Ај некој од вас што ја снимил Мax Payne 3 P2P верзијата од замунда нека помогне околу кракувањето.
Некако лоадингот ми е вечен. Се обидов преку следење инструкции, ама изгледа нешто не сум разбрал добро.

Ај некој од вас што ја снимил Мax Payne 3 P2P верзијата од замунда нека помогне околу кракувањето.
Некако лоадингот ми е вечен. Се обидов преку следење инструкции, ама изгледа нешто не сум разбрал добро.
Не знам дали е во ова проблемот оти јас уште ја спуштам, ама прочитав дека ако имаш проблем со loading скринот, треба да го исклучиш firewall-от. Пробај така.

Симни си ја Black Box и играј :)

Не знам дали е во ова проблемот оти јас уште ја спуштам, ама прочитав дека ако имаш проблем со loading скринот, треба да го исклучиш firewall-от. Пробај така.

Го решив. Ја блокирав целосно со Firewall и се пушти.

Black Box за брзо се инсталира?
Оти ги имав спуштено Black Box верзиите од MW3 и Тhe Run, цел ден ги чекав да се инсталираат.
па јас на i7 за одприлика 2 саати ја инсталирав

Го решив. Ја блокирав целосно со Firewall и се пушти.
Ако може да ми кажиш, колку време ја инсталираше?
Не знам дали да ја спуштам Black Box, некако многу време за инсталација треба.

Ако може да ми кажиш, колку време ја инсталираше?
Не знам дали да ја спуштам Black Box, некако многу време за инсталација треба.

Па не многу. 20мин+- ако ме бива за какво такво погодување на време.

Како да ја блокирам играва(MP 3) преку Firewall на XP.
На Win 7 e Windows Firewall > Advanced Settings > Outbound Rules > New Rule итн итн.
Како да го направам истово, ама на XP?

Па не многу. 20мин+- ако ме бива за какво такво погодување на време.

Како да ја блокирам играва(MP 3) преку Firewall на XP.
На Win 7 e Windows Firewall > Advanced Settings > Outbound Rules > New Rule итн итн.
Како да го направам истово, ама на XP?
А да пробаш да го исклучиш интернетот пред да ја уклучиш играта и да не блокираш firewall :)

Max Payne 3 - [RELOADED] од на замунда, ја инсталирав, и нешто ме ебит не сакат да се уклучит.. Дали кракот нешто.. Ај некој шо знајт нека објаснит све шо како требит од кога ќе ја инсталирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom