П
Паган-др
Гостин
имам најнова верзија на флеш плејер друго нешто да не е проблем??
Пробај со друг пребарувач...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
имам најнова верзија на флеш плејер друго нешто да не е проблем??
Дечки ја инсталирав Warhammer 40K Space Marine со демон тоолс, ставив крак и еве што ми се појавува.. Ја спуштив од замунда таа од 7.63 GB..
![]()
Некој помош?
Оти на некои игри како мафиа 2,civilization 5.. што ги имам играно порано, сега има лаг односно после 5-6 мин откако ќе ја пуштам играва почнува да "сецка" и неможам да ги играм.. а истите игри ги имам играно на истио ком. без проблем..
Предложете ми некоја игра што можам да ја играм со овие перформанси:Pentium R Dual CPUE2200.2.20GHz2.20GHz 2.00GB of RAMграфичка - GeForce 8400GS memory size 512 MB.Некоја од игриве со пукање,мафија слично такво,знам дека тие бараат повеке меморија затоа прашувам
Да не ти се прегрева графичката? Провери ги температурите.
Инсталирав STEAM и ја симнувам првата Half Life 2 без никакви тиа епизоди и такви ствари значи обичната и сеа сакам да ставам уште една игра Black Mesa Source додаток може да се игра само ако ја имаш инсталирано која и да е верзија на Халф Лајф е сеа прашањето ми е дали има врска шо ја симнувам преку торент а не преку стим играта ХАЛФ ЛАЈФ а и додатокот е преку торент ама имам туторијал како да го ставам дали има врска шо е симната играта посебдно коа ке ја инсталирам дали ке ја има на стимот ХАЛФ ЛАЈФ??
Ај ак не те мрзит преведи, се скапав мачење за жабеMy install guide:
If you don't have Steam, install that and update it first before installing the game. Mount, install, copy crack, but don't open the game just yet. Open Steam, go to Library, then click Add a Game at the bottom left, then Add a Non-Steam Game. Let the list load, select Space Marine (if it doesn't show up on the list, go to Browse and locate the .exe), then click Add Selected Programs. At this point in the process, Steam will automate an AppID for the game (for those of you getting the AppID error) and you can play.
I ran this on Windows 7 Ultimate 64-bit.
Беше во коментарите на tpb, пробај.
Ај ак не те мрзит преведи, се скапав мачење за жабе...