Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
ај помош..значи ја имам Ф1 2010 и ја играв некое време па ја оставив пред една недела ја пуштам фино ми се појавува РАЗОР логото на почеток(кракот е од разор) и потоа ништо не се случува можам да си работам на десктоп и се останато до што може да е ?? и како да го средам ?
П.С направив 2-3 реинсталации и пак исто -.-

Ja инсталирав The Witcher 2 и ми бараше да се регистрирам, се регистрирав и сега ми бара
„Enter you CD Projekt Red activation code.
Look for the activation code on the back cover of the manual. “

Инсталирав witcher и после интрото иам black screen се глеа само pointer-от.Пробував кракови различни али пак седи проблемот.Со било кој patch исто ми се случува.
Сега,добијам некои alerts за некомпатибилност на некој драјвер или дека воопшто го немам,и кога пробува да го инсталира искача error(сега не сум дома и не можам да се сетам на бројот).
Инаку сум на 64 битна седмица.
графичката е gtx460 1024 vram модел.

Ja инсталирав The Witcher 2 и ми бараше да се регистрирам, се регистрирав и сега ми бара
„Enter you CD Projekt Red activation code.
Look for the activation code on the back cover of the manual. “
Која верзија ја инсталира, GOG или SKIDROW DVD Retail?

Која верзија ја инсталира, GOG или SKIDROW DVD Retail?

Не знам, вака пишит на папкана кај шо се спушти „The Witcher 2 Assassins of Kings-Black_Box“
По пп ќе ти пратам линк од замунда и види која ја имам спуштено ак имаш акаунд..

Не знам, вака пишит на папкана кај шо се спушти „The Witcher 2 Assassins of Kings-Black_Box“
По пп ќе ти пратам линк од замунда и види која ја имам спуштено ак имаш акаунд..

Јас ги имам пробано и Black Box и верзијата од Skidrow, и двете работат. Сигурно си згрешил нешто при инсталација, прочитај во nfo или readme фајлот што треба да се направи.

Здраво на сите!Имам лап топ хп 6730,стар ми е веке година дена и тек сеа видов дека може и некои игри(постари) да се играат на него.Ја играв Call of Duty 2 и топ идеше.Сеа ме интересира дали некој може да ми предложи некои добри игри од 2003 до 2005 кои би можел да ги вози компјутеров.
Фала однапред

Убави деца , ај малце помош , иам малце постар лаптопо и ја инсталирав фифа 07 ..и сакам да ја играм онлајн (на интернет со други тупаци) ...знае некој како ?

Сакам да ја симнам ГТА 4-кана од замунда, па да ве прашам која да ја симнам од Kings, Razor или некоја друга што има таму.. Пошо многу пати знајт да прајт проблем да не се инсталира па кажете ми која е најдобро да ја симнам и да немам никаков приблем...

Сакам да ја симнам ГТА 4-кана од замунда, па да ве прашам која да ја симнам од Kings, Razor или некоја друга што има таму.. Пошо многу пати знајт да прајт проблем да не се инсталира па кажете ми која е најдобро да ја симнам и да немам никаков приблем...

od kaj razor, ja od kaj nego uvek siminjam

Дечки дали некој ја има спуштено од замунда Lord of the rings The Return of the King tm. Aj ако ја има некој играно нека ми кажи како да наместам да не ме исфрла после првата мисија, читав нешто со кракот било проблемот па имало два крака ама неможев да разберам пошо е на бугарски, а пробав на сите можни начини и пак е исто неможам да наместам.

Ја спуштив Wolfenstein од нашата ни замунда.мк и додека ја иснталирам ми се појавуват дека MapsC.cab е оштетен.Дали постои програма да го поправам или некаде одделно да го спуштам тој фајл?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom