- Член од
- 11 јули 2011
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 2
Абе знам за тоа ама како да ја ставам на форумоф ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па фино си кажува таму, немаш доволно слободен простор на дискот..http://imageshack.us/f/696/tfu.png/ Се надевам дека ќе ми помогнете![]()
Во My Computer кога ќе влезеш,над било која партиција(во твојот случај Ц) само стави го маусот.А како да видам колку имам слободно ??
За малце немаш место.Бриши нешто или стај ја во Д.Free space 3,79GB
Total size 19,5 GB А за играта ми бара 3.92 GB
Кај ти го јавува ова? Кракот го стави?Olease remove disc from current CD/DVD drive and insert te orginal disc in another drive E ова ми вика шо е ??
Кај ти го јавува ова? Кракот го стави?
Иди во фолдерот кај што е ифрата и ќе видиш, треба да има еден фолдер HOLLDUM или така нешо, не ми текнува како беше точно фолдерот... После копирај ги гајловите од тој фолдер во фолдерит кај што ти е инсталирана играта и направи replace, бидејки фајловите веќе постојат таму.Мене ми велиш трол бе мангуп еден човек во години сум незнам да инсталирам игри ја инсталирам за синми кој има 8 години па се обратив овде ако знаете да ми помогните !!.
Ми јавува ко ќе ја пустам играта тоест не се пушта ми се јјавува оваакако да го ставам кракот кај се наоѓа ??
![]()