Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Овај се заебава со нас? :D

Немаш доволно слободна меморија на хард дикот.

А како да видам колку имам слободно ??
Во My Computer кога ќе влезеш,над било која партиција(во твојот случај Ц) само стави го маусот.
Ќе ти покаже Free space:n(kb,mb gb...) и Total size: n gb.

Olease remove disc from current CD/DVD drive and insert te orginal disc in another drive E ова ми вика шо е ??

Мене ми велиш трол бе мангуп еден човек во години сум незнам да инсталирам игри ја инсталирам за синми кој има 8 години па се обратив овде ако знаете да ми помогните !!.

Кај ти го јавува ова? Кракот го стави?

Ми јавува ко ќе ја пустам играта тоест не се пушта ми се јјавува ова :D акако да го ставам кракот кај се наоѓа ?? :)

Мене ми велиш трол бе мангуп еден човек во години сум незнам да инсталирам игри ја инсталирам за синми кој има 8 години па се обратив овде ако знаете да ми помогните !!.

Ми јавува ко ќе ја пустам играта тоест не се пушта ми се јјавува ова :D акако да го ставам кракот кај се наоѓа ?? :)
Иди во фолдерот кај што е ифрата и ќе видиш, треба да има еден фолдер HOLLDUM или така нешо, не ми текнува како беше точно фолдерот... После копирај ги гајловите од тој фолдер во фолдерит кај што ти е инсталирана играта и направи replace, бидејки фајловите веќе постојат таму.

Жити се .
Праиш акаунт на imageshack , Upload-аш слика , посташ линк .
А не знаеш англиски да прочиташ дека немаш простор на дискот , и не знаеш каде да видиш колку слоб. простор имаш.
That spells Troll.
Поздрав , додека има овци ќе има и џемпери. Прашувај си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom