Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Вака ја инсталирав SBK X 2010.Се пушта играта ама пред да се пушти ми вика:
SBK 2010 requires more free video memory.Playing with the current configuration can cause the game to manufaction.Please try closing some backround applications.

Пробав се ако некој знае што е проблемот нека каже.. ве молам

Има едно програмче, се вика Game Booster симни го мало е...и исклучува некои непотребни апликации при играње. Најнова верзија мислам е 2.0
Позз

Има едно програмче, се вика Game Booster симни го мало е...и исклучува некои непотребни апликации при играње. Најнова верзија мислам е 2.0
Позз
не помага пак исто.. прочитав дека барам минимум 512 MB видео картичка.. мојата е 256 затоа е изглеа џабе 2 гига и 6 сати чекање

Како да го ставам Lyon во мастер лигата оти ми дава да одбирам само од Premier league, Premiera и Serie A.
Како да одберам тим од Франција кога не ги дава?

dali ke mozi da mi kazi nekoj kaj da najdam patch za fifa 08 imam mnogu zemeno ne raboti nikoj neshto eror izlegva pozz

Ја играл ли некој Sacred 2?

И уште поважно, УСПЕАЛ ЛИ НЕКОЈ (на интернетов) да ја инсталиа експанзијата Ice & Blood???

Ја играл ли некој Sacred 2?

И уште поважно, УСПЕАЛ ЛИ НЕКОЈ (на интернетов) да ја инсталиа експанзијата Ice & Blood???

Ја има на замунда Ice & Blood...4гб е, али као што видов треба првин да ја имаш исталирано
Sacred 2: Fallen Angel [RELOADED]
Позз.. :)

Ја има на замунда Ice & Blood...4гб е, али као што видов треба првин да ја имаш исталирано
Sacred 2: Fallen Angel [RELOADED]
Позз.. :)

Знам и каде ја има, и што треба, и како треба, и све..... ама НЕ Е МОЖНО ДА СЕ ИНСТАЛИРА!

Не барам совет од некој, туку барам инструкции од некој ШТО ВЕЌЕ ЈА ИНСТАЛИРАЛ И ИГРАЛ, значи да има искуство.

Кога ќе пуштам Call of Duty2 Multiplayer и кога ќе пробам да влезам на некој сервер ми вико вака:Key code in use,please try again later.
Што може да му биде?

Кога ќе пуштам Call of Duty2 Multiplayer и кога ќе пробам да влезам на некој сервер ми вико вака:Key code in use,please try again later.
Што може да му биде?

А поседуваш легална оригинална Call of Duty 2 или си пират?

dali ke mozi da mi kazi nekoj kaj da najdam patch za fifa 08 imam mnogu zemeno ne raboti nikoj neshto eror izlegva pozz

И јас ова барам........И ајде не туку глумете незнаење туку кажете.......не е можно никој да не знај па......

Луѓе за fifa 08 барате patch, стара малце али ај...барајте по сајтовиг... на gamecopyworld.com пробајте...

Луѓе за fifa 08 барате patch, стара малце али ај...барајте по сајтовиг... на gamecopyworld.com пробајте...

Стара не стара тоа е......ќе се набави и 2011 ако треба или 2010 во најмала рака.... во секој случај фала братко....тешко ќе оди и со тоа ама ајде...

Епа видете вака убави луѓе...ја инсталирав се играва, ставив крак,и сеа коа ја уклучувам ми дава PLAY а под тоа PLAY Multiplayer и сеа ако идам на multiplayer уклучуе и ми дава за играње на нет...а ако одам PLAY ми дава ова
20422035.th.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

и ќе се наполни и толку...не се уклучие више нишо...знам дека неам нешо до-инсталирано..шо е пролемов?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom